Δεν εμπιστευόμαστε την προσωρινή – εν κρυπτώ διορισμένη – διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ. Δεν ξεχνάμε τι συνέβη στη Γ.Σ. της 1/3/2015 και λαμβάνουμε τα μέτρα μας ούτως ώστε να μη μας στήσουν νέα «ψευδοσυνέλευση» στις 29/7/2018!

Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με την από 2/7/2018 ανακοίνωση-πρόσκληση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ προς τα μέλη του η έκτακτη καταστατική και εκλογική Γενική Συνέλευση του ταμείου αναμένεται να πραγματοποιηθεί με απαρτία στην τρίτη και τελευταία συνεδρίαση την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου στις 10:00 π.μ.. Προκειμένου να επιτευχθεί απαρτία στην τελευταία αυτή συνεδρίαση απαιτείται παρουσία τουλάχιστον 100 μελών του όλου αριθμού των μελών του ταμείου.

Στη δεύτερη συνεδρίαση όμως, που πραγματοποιείται την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018, ώρα 11:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο “Novotel(Μιχαήλ Βόδα 4-6, Αθήνα) για να επιτευχθεί απαρτία απαιτείται η παρουσία του 1/5 τουλάχιστον του όλου αριθμού των μελών του ταμείου του Λεκανοπεδίου Αττικής. Η απαρτία αυτή είναι αδύνατον να επιτευχθεί και μάλιστα εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών, καθόσον ο απαιτούμενος αριθμός φτάνει τα 1.000 μέλη και συνεπώς ελλείψει απαρτίας δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση αυτή.

Ωστόσο, με βάση την πικρή εμπειρία από τη Γενική Συνέλευση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ της 1/3/2015 που ενώ δεν πραγματοποιήθηκε, τελικά, όπως όλοι γνωρίζετε, παρήγαγε και συνεχίζει να παραγάγει αποτελέσματα εις βάρος του κύριου σκοπού του ταμείου μας και σε συνδυασμό με το βεβαρημένο ιστορικό των εν κρυπτώ μεθοδεύσεων της προσωρινής-διορισμένης διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, είμαστε αναγκασμένοι να λάβουμε τα μέτρα μας και για την επικείμενη δεύτερη Γ.Σ. των μελών του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ της 29/7/2018, ούτως ώστε να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα του 2015, μήπως δηλαδή επιχειρήσουν να την πραγματοποιήσουν χωρίς την παρουσία μας με πλασματική απαρτία.

Στο πλαίσιο αυτό, υφίσταται η αναγκαιότητα και θα παραβρεθεί ικανός αριθμός μελών του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στη δεύτερη συνεδρίαση της Γ.Σ. στις 29/7/2018 στο “Novotel, ούτως ώστε να διασφαλιστεί ότι θα τηρηθούν η νομιμότητα, οι διατάξεις του καταστατικού και δε θα πραγματοποιηθεί η εκλογική Γενική Συνέλευση χωρίς την απαιτούμενη απαρτία.

Σχετική επιστολή θα υποβάλουμε και στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, καθώς και στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ βέβαια θα προσκληθούν και τα ΜΜΕ προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα και η εφαρμογή του καταστατικού.

Οι Σύλλογοι :

·         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ALPHA BANK ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ

·         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ «ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»

·         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ

·         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΘΗΝΩΝ – EUROBANK

·         ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ