No 4. Συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η πρώτη εκλογική διαδικασία του Συλλόγου Εργαζομένων και Συνταξιούχων “Ιονική Ενότητα” (14-21/10) ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η Εφορευτική Επιτροπή ανακοίνωσε τους εκλεγέντες συναδέλφους στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

Το πρώτο αιρετό Δ.Σ. του Συλλόγου μας συνήλθε στις 31/10 με θέμα τη συγκρότηση σε σώμα. Μετά από ομόφωνη απόφαση η συγκρότηση του νέου προεδρείου είναι η εξής:

Πρόεδρος: Γιάννης Κορφιάτης
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Ζαβακόπουλος
Γραμματέας: Δήμητρα Ρουβάκη
Ταμίας: Γιάννης Σοφιανόπουλος
Έφορος: Θεόδωρος Μυλωνάς

Μέλη (κατά αλφαβητική σειρά): Νικόλαος Βρεττός,  Γιάννης Γιαννόπουλος, Γεώργιος Κλάδος, Γεώργιος Κονταρίνης, Λάμπρος Μεραντζής, Σαράντος Φιλιππόπουλος.

Το νέο Δ.Σ. υπόσχεται ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεί στο ύψος των απαιτητικών περιστάσεων των καιρών και θα υλοποιήσει όλες τις προγραμματικές θέσεις της “Ιονικής Ενότητας”, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες των συναδέλφων.

Θέμα άμεσης προτεραιότητας αποτελεί για εμάς η μαζικοποίηση του συλλόγου με σαφή επιδίωξη ως το τέλος του χρόνου να εγγραφούν στις τάξεις του το σύνολο των εν ενεργεία και συνταξιούχων συναδέλφων μας.

Όλοι όσοι απαρτίζουμε, πλέον, τα θεσμικά όργανα του Συλλόγου Εργαζομένων και Συνταξιούχων “Ιονική Ενότητα” θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στις πρώτες αρχαιρεσίες του και αναμένουμε τη με κάθε τρόπο συμβολή σας για να καταστήσουμε το σύλλογο των απανταχού Ιονικάριων δυνατό και αποτελεσματικό.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      H ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Ι. ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ                       Δ. ΡΟΥΒΑΚΗ