Ο Σύλλογος “Φίλοι του Δάσους Συγγρού” και η συναδέλφισσα Καλλιόπη Μητρογώγου σας προσκαλούν σε μία ξενάγηση στον Πύργο της Βασίλισσας Αμαλίας, στο Ίλιον Αττικής, το Σάββατο 2/6 στις 11.00 π.μ..

Η συνταξιούχος συναδέλφισσά μας Καλλιόπη Μητρογώγου, η οποία είχε υπηρετήσει στα καταστήματα Βόλου, Σπύρου Μερκούρη, ως Υποδιευθύντρια στο Ψυχικό και στο Μαρούσι και ως Διευθύντρια στο Κολωνάκι και στον Αερολιμένα Αθηνών, είναι ένα από τα “εξέχοντα” μέλη του Συλλόγου μας, με συνέπεια, αγωνιστικότητα και διαρκή παρουσία στις δραστηριότητές μας.

Ωστόσο, η… αεικίνητη Πόπη, όπως την αποκαλούν οι δικοί της άνθρωποι (τέτοιοι είμαστε κι εμείς), προσφέρει την ενεργητικότητά της και σε άλλους τομείς, αφού επίσης είναι γραμματέας του φυσιολατρικού και πολιτιστικού Συλλόγου “Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού”.

.

Η συναδέλφισσα και “Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού” σας προσκαλούν:

Σε μια ξενάγηση σε ένα από πιο άγνωστα μνημεία της νεότερης ελληνικής ιστορίας, τον Πύργο της Βασίλισσας Αμαλίας, στο Ίλιον Αττικής, το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 11.00 π.μ..

  • Η ξενάγηση στον Πύργο Βασιλίσσης είναι μια μοναδική εμπειρία.
    Διαρκεί 2,5 ώρες και ξεκινά με την υποδοχή στους στεγασμένους χώρους του κτήματος και συνεχίζεται με την επίσκεψη στον Πύργο (εσωτερικά και εξωτερικά).
    Η ξενάγηση στο δεύτερο όροφο του Πύργου γίνεται πάντα χωρίς παπούτσια για λόγους προστασίας του εξαιρετικού παρκέ-μαρκετερί.
  • Περιλαμβάνεται, επίσης, περιήγηση στον βιολογικό αμπελώνα, στους στάβλους με τα άλογα, στους κήπους του κτήματος, καθώς και επίσκεψη στο Οινοποιείο.
  • Στο τέλος της ξενάγησης γίνεται γευστική δοκιμή των εξαιρετικών κρασιών του κτήματος συνοδεία χορτόπιτας και τυριών.
  • Το κόστος της ξενάγησης είναι €7 – €10 αναλόγως τα άτομα.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συναδέλφισσα Καλλιόπη Μητρογώγου στο τηλέφωνο 6937245808.