Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ σας στέλνει σε μία μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στο Θέατρο Βράχων για να απολαύσετε τη μουσική γιορτή αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο : «Όσοι περπάτησαν μαζί μου»

Η Επιτροπή Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας του Συλλόγου μας επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στο χώρο της μουσικής ψυχαγωγίας!

Το φημισμένο φεστιβάλ «ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ» των Δήμων Βύρωνα, Δάφνης – Υμηττού, ξεκινά φέτος το ταξίδι του με μία μεγάλη γιορτή μουσικής, αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο.

Ο Σύλλογός μας εξασφάλισε για εσάς μειωμένο εισιτήριο σε θέσεις καθήμενων, καθώς και την είσοδό σας από διαφορετικό δρόμο προκειμένου να εισέλθετε με ασφάλεια, για την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.

 

Εισιτήριο : ​12 € για θέσεις καθήμενων

 .

Τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου συντροφεύουν τρεις γενιές στις κοινές αγωνίες τους, αλλά και στις προσωπικές τους στιγμές. Εκφράζουν τον καθέναν από μας ξεχωριστά αλλά και όλους μαζί.

Ο Θάνος Μικρούτσικος παρέλαβε το τραγούδι μας από τα χέρια μεγάλων συνθετών και διεύρυνε τα όριά του. Δούλεψε πάνω σε κείμενα σπουδαίων ποιητών και μελοποίησε στιχουργούς που ανανέωσαν τη φόρμα του έντεχνου νεοελληνικού τραγουδιού. Ο κατάλογος μακρύς και χωρίς τέλος. Ρίτσος, Καβάφης, Σεφέρης, Μπρεχτ, Χικμέτ, Μαγιακόφσκι, Αναγνωστάκης, Καββαδίας αλλά και Αλκαίος, Ελευθερίου, Νικολακοπούλου, Τριπολίτης, Ιωάννου…

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στο Θέατρο του Βύρωνα, όπου ανεβαίνει μαζί με τους φίλους του σε μία μοναδική μουσική βραδιά.

 .

ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ” 2018

Δήμων Βύρωνα, Δάφνης-Υμηττού

 .

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

 

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ

.

«όσοι περπάτησαν μαζί μου»

 

τραγουδούν αλφαβητικά

 .

ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΑΝΤΖΑΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ

 .

Ο Θάνος Μικρούτσικος ανεβαίνει με τους φίλους του στον Βύρωνα.

.

Ελάτε να τραγουδήσουμε & να περάσουμε μαζί μία υπέροχη βραδιά!

.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του συλλόγου μας (210 3250692-3-4) προκειμένου να σας κρατήσουμε θέσεις. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.