Καλό ταξίδι Κώστα !

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 73 ετών, ύστερα από μακρά μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, ο συνάδελφός μας Κωνσταντίνος Λάζος που είχε υπηρετήσει στην Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχοντας την ευθύνη για θέματα προσωπικού, στο Κατάστημα Χαριλάου, στο Κατάστημα Λαγκαδά και στο Κατάστημα Επταλόφου. Ο Κώστας ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος που διακρινόταν από το ήθος, τη συνέπεια, την εργατικότητα και κατόρθωσε να διατηρήσει άριστες σχέσεις με όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους καθ’όλη τη διάρκεια της εργασιακής του πορείας. Ήταν κάτι περισσότερο από ένας συνάδελφος, υπήρξε ένας πραγματικός φίλος που εξέφραζε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του προς όλους.

Ο εκλιπών θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη των συναδέλφων, αλλά σίγουρα η απώλειά του είναι δυσαναπλήρωτη για τη σύζυγό του Μαίρη και τις κόρες του Αριάδνη και Μελπομένη, που αποτελούσαν το επίκεντρο της ζωής του.

Εκ μέρους σύσσωμης της ιονικής οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στους οικείους του, που είμαστε βέβαιοι ότι θα τιμήσουν τη μνήμη του Κώστα.

Η εξόδιος ακολουθία του αγαπητού συναδέλφου θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη, στις 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Καραμπουρνάκι στην Καλαμαριά.

Καλό ταξίδι Κώστα !