ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Τις αμέσως επόμενες ημέρες η πίστωση του εφάπαξ των συναδέλφων που έλαβαν απόφαση συνταξιοδότησης μέχρι τέλος Νοεμβρίου 2016 και εντός Φεβρουαρίου για όσους έλαβαν απόφαση συνταξιοδότησης μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2016

Συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις των εφάπαξ και έχουν προωθηθεί στο Λογιστήριο προς πίστωση, όλων των συναδέλφων που έλαβαν οριστική απόφαση συνταξιοδότησης μέχρι και τέλος Νοεμβρίου 2016. Επομένως οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι μπορούν να αναμένουν την πίστωση του εφάπαξ τους τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι έχουν υπολογιστεί και τα εφάπαξ όλων των συναδέλφων που έχουν λάβει οριστική απόφαση συνταξιοδότησης μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου 2016 και μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες, θα προωθηθούν κι αυτές στο Λογιστήριο προς πίστωση.

Επομένως όσοι συνάδελφοι έλαβαν οριστική απόφαση συνταξιοδότησης μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου 2016, μπορούν να αναμένουν την πίστωση του εφάπαξ τους εντός του Φεβρουαρίου.

Παρακολουθούμε στενά την υπόθεση του εφάπαξ και επομένως να παραμένετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να έχετε πάντοτε την πλέον άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση για όλα τα σχετικά ζητήματα.

Σε όσους συναδέλφους λάβουν το επόμενο διάστημα το εφάπαξ, τους ευχόμαστε σε καλή μεριά!