Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της ιονικής οικογένειας; Κάντε “like” στη σελίδα μας στο facebook για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις των θεμάτων που σας αφορούν !

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ έχει εισέλθει δυναμικά στον κυρίαρχο πλέον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ήδη, εκατοντάδες συνάδελφοί μας ακολουθούν τη σελίδα μας στο facebook !

.

Όσοι διαθέτετε σελίδα στο facebook, μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση για όλα τα ασφαλιστικά, εργασιακά, πολιτιστικά, αλλά και συνολικά όλα τα θέματα που αφορούν την ιονική οικογένεια, κάνοντας like στη σελίδα μας!

.

Όσοι δεν έχετε ακόμα κάνει “like” στη σελίδα μας στο facebook, μπορείτε να το κάνετε με έναν από τους εξής απλούς τρόπους :

Ή

1. Στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας, θα βρείτε την ένδειξη “Ιονική Ενότητα” και από κάτω την ένδειξη “Μου αρέσει”, όπως φαίνεται στην εικόνα :

 Πατήστε την ένδειξη “Μου αρέσει” και θα γίνετε μέλος της σελίδας μας στο facebook.

.

Ή 

2. Στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας μας, δίπλα από την αναζήτηση (search), όπως φαίνεται στην εικόνα 

Θα βρείτε το χαρακτηριστικό εικονίδιο του facebook    

Πατήστε το και θα μεταφερθείτε στη σελίδα μας στο facebook. Πατήστε την ένδειξη Like” και θα γίνετε μέλος της σελίδας μας στο facebook.

.

Ή

3. – Αναζητήστε τη σελίδα μας πληκτρολογώντας Ιονική Ενότητα” στη μηχανή αναζήτησης του facebook

– Κάνετε “like” και θα γίνετε μέλος της σελίδας μας στο facebook

.

Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε άμεση ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στο χώρο της Ιονικής, θα λαμβάνετε ειδοποίηση για όλες τις νέες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας, θα μπορείτε να απολαύσετε το φωτογραφικό μας υλικό από όλες τις εκδηλώσεις μας και ουσιαστικά θα γίνετε κι εσείς μέλος της μεγάλης ιονικής οικογένειας του συλλόγου μας!

.

Σας προσκαλούμε να γίνουμε

όλοι μαζί μία ομάδα!