ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Συνεχίζεται απρόσκοπτα η επεξεργασία και καταβολή των εφάπαξ

Συνάδελφοι,

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μας, η διαδικασία καταβολής των εφάπαξ βοηθημάτων στους συναδέλφους που αποχώρησαν με την εθελούσια έξοδο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Συγκεκριμένα την τρέχουσα περίοδο οι υπηρεσίες του ταμείου έχουν ολοκληρώσει την επεξεργασία των εφάπαξ για τους συναδέλφους που κατέθεσαν οριστικές αποφάσεις συνταξιοδότησης την περίοδο Ιουλίου, Αυγούστου και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου 2016. Όσοι λοιπόν συμπεριλαμβάνεστε σε αυτό το διάστημα και έχετε προσκομίσει φορολογικές ενημερότητες, θα σας πιστωθεί το ποσό εφάπαξ που δικαιούστε τις αμέσως επόμενες μέρες.

Σας γνωρίζουμε ότι η επεξεργασία των αποφάσεων που κατατέθηκαν την επόμενη χρονική περίοδο συνεχίζεται απρόσκοπτα και σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε ποιο διάστημα θα πιστωθούν τα εφάπαξ στους συναδέλφους που θα πάρουν σειρά.

Παρακολουθούμε στενά την υπόθεση του εφάπαξ και επομένως να παραμένετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να έχετε πάντοτε την πλέον άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση για όλα τα σχετικά ζητήματα.