Μία ακόμα μέρα Αγώνα – Μία ακόμα μέρα Αδιαλλαξίας από την τράπεζα: Ο χρόνος κυλά υπέρ των διεκδικήσεών μας

Συνάδελφοι,

Η σημερινή μέρα (Πέμπτη 30/3) δεν αποτέλεσε εξαίρεση και όσοι ανταποκρίθηκαν στο Πανιονικό Κάλεσμα, έδωσαν το παρών έξω από το Κεντρικό για να αντιπαρατεθούν με την τράπεζα. Η κόπωση που μπορεί να κάνει την εμφάνισή της στους μόνιμους θαμώνες του πεζοδρομίου στην οδό Σταδίου 40 υπερνικάται μονομιάς από τη σκέψη της διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων μας και την πίστη για την τελική μας νίκη.

Αισίως αύριο ολοκληρώνεται η δεύτερη εβδομάδα των κινητοποιήσεών μας και νομίζουμε πλέον ότι έχει γίνει κατανοητό προς πάσα κατεύθυνση ότι η καρδιά της ιονικής οικογένειας θα συνεχίσει να χτυπά στο πεζοδρόμιο έξω από το Κεντρικό μέχρι να καμφθεί η αδιαλλαξία της τράπεζας και να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας.

Εκτός από το δρόμο του Αγώνα στον οποίο τα στελέχη του συλλόγου μας πρωτοστατούν, επιπλέον ενεργοποιούνται σε όλα τα επίπεδα που μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας και να θωρακίσουν τα αιτήματά μας. Ήδη σε συνεργασία με τους νομικούς και ασφαλιστικούς μας συνεργάτες:

α) Έχει ήδη ολοκληρωθεί το νομικό πλαίσιο που θα υποχρεώσει την τράπεζα να καταβάλει άμεσα τους καταλογισμούς των καθυστερούμενων εισφορών παρελθόντων ετών ύψους 21,7 εκατ. ευρώ που έχουν επιδικαστεί εις βάρος της με τελεσίδικες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

β) Ολοκληρώνεται τεκμηριωμένη πρόταση του συλλόγου μας προς το ΕΤΕΑΕΠ για νέα διαδικασία καταλογιστικών πράξεων σε βάρος της τράπεζας.

>

Έχουμε τονίσει επανειλημμένως την πίστη στο σχεδιασμό μας που είναι θέμα χρόνου να αποφέρει τη δικαίωση των αιτημάτων μας, τόσο μέσα από τον Αγώνα μας όσο και από τη νομική οδό που μας κατοχυρώνει πλήρως.

Επομένως, η διοίκηση της τράεζας οφείλει να συνειδητοποιήσει άμεσα ότι η καλύτερη επιλογή και για την ίδια είναι να αποδεχθεί τα αιτήματά μας, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων και μάλιστα, σύντομα θα κληθεί να εξηγήσει στην επικείμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της γιατί προσέθεσε νέα βάρη στις οικονομικές της υποχρεώσεις, που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν είχε έγκαιρα προστρέξει σε διαδικασία συνεννόησης και διαλόγου.

>

Συνεχίζουμε καθημερινά τον αγώνα μας με πίστη στη στρατηγική που έχουμε καταρτίσει από την πρώτη στιγμή για τη δικαίωση των αιτημάτων μας, γνωρίζοντας πως ο χρόνος κυλά υπέρ μας…

>

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

>

ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ

.>

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ

.

..

ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙΟΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ

>.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 9:00 π.μ.

..

. Ο Λ Ο Ι   Μ Α Ζ Ι    Μ Π Ο Ρ Ο Υ Μ Ε !

..

Ε Ν Ω Μ Ε Ν Ο Ι   Θ Α   Δ Ι Κ Α Ι Ω Θ Ο Υ Μ Ε !