Αντίο Δημήτρη!

Έφυγε από κοντά μας ο συνάδελφός μας Δημήτριος Χρέπας σε ηλικία 72 ετών ύστερα από γενναία μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Ο Δημήτρης είχε υπηρετήσει στα Καταστήματα Συντάγματος, Παραδείσου Αμαρουσίου και ως Υποδιευθυντής στο Κατάστημα Ψυχικού. Ο εκλιπών διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια και την εργατικότητά του καθ’όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στην τράπεζα και είμαστε σίγουροι ότι όσοι συνάδελφοι είχαν την τιμή να συνεργαστούν μαζί του θα διατηρήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από το Δημήτρη.

Ο σύλλογός μας εκ μέρους όλης της ιονικής οικογένειας εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στη σύζυγό του Σοφία και τα πέντε παιδιά τους, τις κόρες τους Παναγιώτα, επίσης συναδέλφισσά μας, Γεωργία και Αθανασία και στους γιους τους Παναγιώτη και Μιχάλη, που είναι βέβαιο ότι θα πορευθούν στη ζωή τους συντροφιά με την ανάμνηση του αγαπημένου συζύγου και πατέρα τους.

Η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη θα τελεστεί την Πέμπτη 2/3 στις 15:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Μαρμαριώτισσας του Κάτω Χαλανδρίου και θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου.

Η Ιονική Ενότητα καλεί τους συναδέλφους να παραστούν στον ύστατο αποχαιρετισμό του συναδέλφου για να τιμήσουμε τη μνήμη του.

Καλό ταξίδι Δημήτρη!