Απορρίφθηκαν τα αιτήματα αναβολής της δίκης για το μεγάλο σκάνδαλο του ταμείου υγείας μας! Η εκδίκαση διεκόπη για τη δικάσιμο της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου

Σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στο Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, άρχισε η δίκη για την υπόθεση του μεγάλου σκανδάλου του ταμείου υγείας μας, που η σοβαρότητά του έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον τόσο του χώρου της Ιονικής όσο και των μεγαλύτερων έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Ορισμένοι εκ των κατηγορουμένων ζήτησαν αναβολή της δίκης, προβάλλοντας αδυναμία παράστασής τους ή νομικής τους εκπροσώπησης. Ωστόσο το δικαστήριο, αφού εξέτασε τα αιτήματα των κατηγορουμένων και λαμβάνοντας υπ’όψη τη βαρύτητα της υπόθεσης και των κατηγοριών που έχουν απαγγελθεί, απέρριψε το αίτημα για αναβολή και αποφάσισε τη διακοπή της σημερινής διαδικασίας, δίνοντας ένα εύλογο χρονικό διάστημα στους κατηγορούμενους που δήλωσαν αδυναμία να διευθετήσουν τα κωλύματά τους, μέχρι την οριστική έναρξη της εκδίκασης την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στον 4ο όροφο του Πρώτου Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

Μεταξύ των βασικών κατηγορουμένων συγκαταλέγεται και η Γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων, κα Αθηνά Καραδελή, η οποία μέχρι σήμερα παραμένει στη θέση της, ως υπεύθυνη μάλιστα του τομέα υγείας του συλλόγου!

Ο σύλλογός μας παρακολουθεί στενά αυτήν την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, έχοντας διαδραματίσει με τα δημοσιεύματά του σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψή της. Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε αδιαλείπτως για όλες τις εξελίξεις της ποινικής δίκης, αφού αφορά ένα μείζον σκάνδαλο στο τομέα της υγείας μας, που συντελέστηκε από διάφορους επιτήδειους που θεώρησαν ότι μπορούσαν να μετατρέψουν το ταμείο υγείας μας σε εστία διαφθοράς προς ίδιον όφελος και πλέον βαρύνονται με κατηγορίες ιδιαίτερα σοβαρών ποινικών αδικημάτων.