«Στρατηγική πείνας » ως μέσο εξόντωσης των Ελλήνων με τη συμμετοχή των δωσιλόγων – Της συναδέλφου Χρηστίνας Σωτήρχου

Η συνάδελφος Χρηστίνα Σωτήρχου επανέρχεται με την έρευνά της για τη ναζιστική Κατοχή στην Ελλάδα. Μέσα από πραγματικά συγκλονιστικά στοιχεία, συνεχίζει την πολύχρονη ενασχόληση και προσπάθειά της να αναδείξει κρυμμένες από το πέπλο της λήθης, ιστορίες της θηριωδίας των Ναζί στην πατρίδα μας.

Η σειρά των δημοσιευμάτων της συναδέλφου με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας που αφορά τον τιμώμενο από το ΓΕΣ και το Δήμο Τρικκαίων, δολοφόνο, ναζιστή, δοσίλογο και εγκληματία πολέμου Χρήστο Καβράκο, καταλήγει με τη σημερινή έρευνα που αποκαλύπτει και αποδεικνύει ότι από πλευράς των προγόνων των φασιστοειδών που λυμαίνονται ακόμα και σήμερα τη χώρα μας, υπήρξε σχεδιασμένη στρατηγική πείνας ως μέσο εξόντωσης των Ελλήνων με τη συμμετοχή των δοσιλόγων.

Η οδυνηρή διαστρέβλωση της αλήθειας από πλευράς των αντιδημοκρατικών συνεργατών και απογόνων των Ναζί που όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά συνεχίζουν να τιμώνται από την ελληνική Πολιτεία (!), θα χρειάζεται πάντα να βρίσκει ένα τείχος από φωνές σας της συναδέλφου, για να μας υπενθυμίζουν και να αποδεικνύουν με ακλόνητα επιχειρήματα ότι στη χώρα μας επιχειρήθηκε η Γενοκτονία των Ελλήνων, ένα από τα ειδεχθέστερα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ευχαριστεί βαθύτατα τη συνάδελφο που μας κάνει την τιμή να παρουσιάζει μέσα από την ιστοσελίδα μας την ανεκτίμητης αξίας ιστορική της έρευνα, που αποτελεί ένα διαρκές μέσο διαφώτισης των συναδέλφων, ελπίζοντας τα συνταρακτικά της δημοσιεύματα να συμβάλλουν στην αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας και την καταπολέμηση της λήθης.

«Στρατηγική πείνας» ως μέσο εξόντωσης των Ελλήνων με τη συμμετοχή των δοσιλόγων