Έφυγε από κοντά μας ο Οδυσσέας Πασσαλής!

Έφυγε από κοντά μας μετά από μακρά μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή ο ξεχωριστός συνάδελφός μας Οδυσσέας Πασσαλής σε ηλικία 67 ετών. Ο Οδυσσέας, που είχε υπηρετήσει στα Καταστήματα Μεγάρων και Ελευσίνας, υπήρξε ένας εξαίρετος συνάδελφος που διακρίθηκε για την εργατικότητα, το ήθος και τη συνέπεια καθ’όλη τη σταδιοδρομία του στην τράπεζα και βεβαίως για την ξεχωριστή αθλητική του δραστηριότητα και ικανότητα, αφού υπήρξε μέλος και κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Βύζαντα Μεγάρων την περίοδο ακμής του σωματείου, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε σαν βετεράνος και αρχηγός στην ομάδα της τράπεζας.

Η είδηση της απώλειας του Οδυσσέα σκόρπισε τη θλίψη στην ιονική οικογένεια, αφού ο εκλιπών ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός σε συναδέλφους σε όλη την επικράτεια που είχαν εκτιμήσει τον αυθορμητισμό του και τη μαχητικότητά του τόσο εντός των αγωνιστικών χώρων όσο και στο στίβο της ζωής.

Εκ μέρους όλων των συναδέλφων θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του και ιδιαιτέρως τη σύζυγό του Μίνα, τους γιους του Μιχάλη και Λουκά, τις νύφες του Τερέζα και Πιλάρ και το συνονόματο εγγονό του Οδυσσέα, που είμαστε σίγουροι ότι θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του εκλεκτού μας συναδέλφου και στυλοβάτη της οικογένειάς τους που πλέον θα σκοράρει στα ντέρμπι των ουρανών!

Η εξόδιος ακολουθία του Οδυσσέα θα τελεστεί στο Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Μελί Μεγάρων σήμερα, Δευτέρα 9/1, στις 16:00 μ.μ. και θα ακολουθήσει η ταφή στο Κοιμητήριο Μεγάρων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!