Μεγάλη απώλεια για την ιονική οικογένεια

Η ιονική οικογένεια θρηνεί την απώλεια του συναδέλφου μας Γιώργου Μητσιάλη που δεν είναι πια κοντά μας. Ο εκλιπών υπηρέτησε στη Διεύθυνση Καταστημάτων, στο Κατάστημα Νέας Φιλαδέλφειας σαν εργαζόμενος και Διευθυντής και ως Διευθυντής στα Καταστήματα Φίλωνος, Ψυχικού, Ζωγράφου, Αχαρνών, Συγγρού και Ιλισίων. Ο Γιώργος διακρίθηκε στη σταδιοδρομία του στην τράπεζα για την εργατικότητα, το ήθος και τη συνέπειά του. Άλλωστε, η αξιοσημείωτη πορεία του αναλαμβάνοντας σε νέα ηλικία πολλές διευθύνσεις καταστημάτων, είναι ενδεικτική των ικανοτήτων του.

Σίγουρα όσοι συνυπηρέτησαν και συνεργάστηκαν μαζί του θα τον θυμούνται για την πραότητά του, το δίκαιο τρόπο που αντιμετώπιζε τους συναδέλφους, καθώς επίσης και για την επιθυμία και την ικανότητά του να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα που εμφανίζονταν κατά τη διάρκεια της εργασιακής ρουτίνας και την υποστήριξή του στις ανάγκες των συναδέλφων.

Όμως, ο άκρως επιτυχημένος εργασιακός του βίος αποτελεί τη μία πτυχή της πολυσχιδούς δραστηριότητάς του. Αυτό που ίσως αρκετοί συνάδελφοι δε γνωρίζουν ήταν το έργο που παρείχε στον τόπο καταγωγής του, τους Παξούς. Μετά τη συνταξιοδότησή του από την τράπεζα, εγκαταστάθηκε στους Παξούς, όπυ σε συνεργασία με το Δήμο δημιούρησαν την Αναπτυξιακή Επιχείρηση Παξών που παρείχε πολύτιμες υπηρεσίες στο μικρό νησί, με προεξάρχον το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Δυστυχώς, το τελετυαίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από προβλήμτα υγείας και έδωσε μεγάλη μάχη για να τα αντιμετωπίσει, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει και κατέληξε στις 17/10 σε ηλικία 71 ετών.   

Ο σύλλογός μας εκ μέρους της ιονικής οικογένειας εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ειρήνη και στοις κόρες του Λουΐζα, Αντωνία και Κατερίνα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.