35 προσλήψεις μόνιμων διοικητικών και τεχνικών στην Τράπεζα της Ελλάδος

Από χθες, Τρίτη 25 Οκτωβρίου, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους σχετικά με την 2Κ/2016 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 35 μόνιμων θέσεων τακτικού προσωπικού (Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο Διαγωνισμός αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων υποψηφίων, καθώς πρόκειται για μόνιμες θέσεις εργασίας σε ειδικότητες που δεν υπάρχει ζήτηση από το δημόσιο τομέα. Στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης η Τράπεζα θα προσλάβει 19 νέους υπαλλήλους (Γραφίστες, ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών κ.λπ.). Στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα προσληφθούν 16 υπάλληλοι (ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών, ΔΕ Μηχανοτεχνιτών κ.λπ.).

Προτρέπουμε τους συναδέλφους να εξετάσουν σοβαρά αυτήν την προοπτική, ιδιαίτερα για τα τέκνα τους που είτε βρίσκονται σε ανεργία είτε απασχολούνται σε θέσεις με άσχημες και ανεπαρκώς αμειβόμενες εργασιακές συνθήκες.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα). Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (http://www.asep.gr/απαιτείται πρώτα εγγραφή κάθε χρήστη πατώντας στο “Πολίτες” -> “Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία άρχισε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 και λήγει στις 8 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη. Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη 2Κ/2016

Τ.Θ. 14.308 Αθήνα

Τ.Κ. 115.10

αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΤΕ ή ΔΕ) θέσης της οποίας διεκδικούν.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 11ης Νοεμβρίου 2016, ημέρας Παρασκευής.

Ακολουθούν:

και

 

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο enimerosi@asep.gr

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100):

Τις εργάσιμες ημέρες
· Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00

Τις αργίες
· Κατά τις ώρες 12:00 μέχρι 18:00