Χαρούμενα Μαντάτα – Η δυναστεία των… Σοφρώνηδων επεκτείνεται!

Ο πρωτότοκος υιός των αγαπητών συναδέλφων μας Σπύρου Σοφρώνη και Λίτσας Αναστασίου Σοφρώνη, Σταύρος Σοφρώνης, ο οποίος μάλιστα γιορτάζει σήμερα και του ευχόμαστε κάθε χαρά και ευτυχία, έφερε στον κόσμο με τη σύζυγό του, Μαρία Λύρα, το δεύτερο τέκνο τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η οικογένεια διευρύνθηκε αφού είχε προηγηθεί προ 2 ετών η γέννηση του έτερου τέκνου τους, της Χριστιάνας. Βέβαια να σημειώσουμε μία ιδιαίτερη σύμπτωση, αφού και τα δύο αδερφάκια γεννήθηκαν ανήμερα του Αγίου Φανουρίου! Με την έλευση του νέου διαδόχου που χωρίς να θέλουμε να… προκαταβάλουμε τους γονείς, εμείς πιστεύουμε ότι θα το ονομάσουν Σπύρο, συνεχίζεται πλέον και η… τεράστια δυναστεία των Σοφρώνηδων!

Περιττό να πούμε ότι όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο είμαστε βέβαιοι ότι η διεύρυνση της οικογένειας που συνάμα αυξάνει και τις υποχρεώσεις του παππού και της γιαγιάς, δε θα τους εμποδίσει να συνεχίσουν απτόητοι να συμμετέχουν στις εκδρομές του συλλόγου μας, που να σημειώσουμε ότι δεν έχουν απουσιάσει από καμία!

Εκ μέρους όλης της ιονικής οικογένειας ευχόμαστε στους γονείς να δουν το νεογέννητο να μεγαλώνει χαρούμενο και ευτυχισμένο και στους συναδέλφους Σπύρο και Λίτσα, να ακολουθήσουν κι άλλα εγγόνια και να μας διηγούνται ιστορίες από τα νέα μέλη της οικογένειάς τους στις εκδρομές του συλλόγου μας.