ΣΥΙΛΤΕ Νο 112. Ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την ανακοίνωση από την τράπεζα Προγράμματος Εθελουσίας Εξόδου Προσωπικού, ο σύλλογός μας, προσηλωμένος στη σοβαρή και υπεύθυνη προσέγγιση των θεμάτων που σας απασχολούν, θα πραγματοποιήσει ημερίδα ενημέρωσης και λεπτομερούς ανάλυσης των όρων, των προϋποθέσεων και των δεδομένων του προγράμματος, την Πέμπτη (18/9) στις 18.00 μ.μ., στην οδό Ευπόλιδος 12, στον 8ο όροφο.

Η απόφαση παραίτησης είναι απόφαση ζωής και γι’ αυτό συμβουλεύουμε όλους τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται, να εξετάσουν εξονυχιστικά τις προϋποθέσεις και τις συνέπειες, το κόστος και τα οφέλη, προτού καταλήξουν στην κατάθεση ή όχι του αιτήματος αποχώρησης. Δεν πρέπει κανείς να αποφασίσει χωρίς να έχει πλήρη γνώση και ολοκληρωμένη εικόνα όλων των σημείων του προγράμματος.

Η διοργάνωση αυτής της ημερίδας γίνεται επειδή αποτελεί πεποίθησή μας ότι η σωστή ενημέρωση παρέχει τα απαραίτητα εφόδια για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για τα μείζονος σημασίας ζητήματα που επηρεάζουν τις ζωές μας. Γι’ αυτό και στη συγκέντρωση αυτή θα συμμετάσχει το επιτελείο του συλλόγου μας, καθώς και οι νομικοί και ασφαλιστικοί του σύμβουλοι, προκειμένου να προβούν σε μία πλήρη ανάλυση των δεδομένων του εξαγγελθέντος προγράμματος εθελουσίας εξόδου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται, να παρευρεθούν στη συγκέντρωση για το δικό τους συμφέρον ώστε να διαμορφώσουν ξεκάθαρη άποψη για την προσωπική τους περίπτωση και να λάβουν τελικά τη σωστή απόφαση έπειτα από εξέταση όλων των δεδομένων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ           Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ