ΣΥΙΛΤΕ Νο 63. Ώρα μηδέν για την επικουρική μας ασφάλιση! Συνάντηση για τις εξελίξεις στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

Συνάδελφοι,

Έχει καταστεί πλέον σαφές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι τα πολυπληθή προβλήματα του επικουρικού ασφαλιστικού μας φορέα επιδεινώνονται συνεχώς, με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η κακοδιοίκηση των τελευταίων ετών έχει επιδεινώσει την κατάσταση σε τέτοιο βαθμό, που μεγάλος αριθμός ασφαλισμένων να κινδυνεύει να μην μπορέσει να πάρει την επικουρική του σύνταξη. Η ανεπάρκεια των διοικήσεων του Ταμείου έχει οδηγήσει τον επικουρικό μας φορέα σε πλήρη απαξίωση.

Είναι πλέον χρέος και ευθύνη όλων μας να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την σωτηρία του, με τη διαμόρφωση ολοκληρωμένης πρότασης βιωσιμότητας του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

Ο Σύλλογός μας, από τους θεμελιωτές του ΤΑΠΙΛΤ-ΤΑΤ, αγωνιζόμενος πάντα για τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζομένους, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος και αδιάφορος μπροστά στην τραγική κατάσταση που οδήγησαν, το μέχρι πρότινος εύρωστο Ταμείο μας ,άλλοι, με τις απαράδεκτες επιλογές και συμπεριφορές τους.

Γι΄ αυτό το λόγο οργανώνει συνάντηση την Πέμπτη 5 Ιουλίου και ώρα 17.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» όπου θα γίνει ενημέρωση θα συζητηθούν τα προβλήματα και θα γίνει ανάλυση όλων των παραμέτρων που αφορούν την επικουρική μας σύνταξη.

Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα προσφέρουν την επιστημονική τους άποψη ο έγκριτος αναλογιστής (M.A.S.) – οικονομολόγος (B.E.) κ. Βασίλειος Μαργιός και η καθηγήτρια εργατικού δικαίου Νομικής Αθηνών κα Πατρίνα Παπαρρηγοπούλου.

Επίσης, θα υπάρξει εκτενής ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο πρόνοιας και τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει ο Σύλλογός μας για την κατοχύρωση και την λήψη του εφάπαξ και από τον τελευταίο συνάδελφο.

Σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε στην εκδήλωση για τη διαμόρφωση ουσιαστικής πρότασης για το μέλλον της επικουρικής μας ασφάλισης. Η συλλογική δράση είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα και πλέον έχει φτάσει η ώρα που πρέπει όλοι να ενδιαφερθούμε γι’ αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα που επηρεάζει άμεσα τη ζωή μας αλλα και τη ζωή των οικογενειών μας.

Με συναδελφικούς  χαιρετισμούς,

                     Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

              Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ                                                           Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ,

ΩΡΑ 17.30 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΤΙΤΑΝΙΑ» ( ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 52)

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

                                  ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!