ΣΥΙΛΤΕ Νο 108. Υπερψηφίστηκε το έργο της διοίκησης του συλλόγου μας στην ετήσια τακτική απολογιστική γενική συνέλευση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/7/2014 ηετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας στην αίθουσα της Εμπορικής, Ευπόλιδος 12.

Υπήρξε μαζική συμμετοχή και ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση συναδέλφων από την επαρχία. Το έργο της Διοίκησής μας κρίθηκε απόλυτα θετικό από τους συναδέλφους, καθώς υπερψηφίστηκαν τόσο ο Οικονομικός όσο και ο Διοικητικός Απολογισμός.
Στη Γενική Συνέλευση προσήλθαν 157 συνάδελφοι και ψήφισαν οι 138. Ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός εγκρίθηκαν με ψήφους 136 ΝΑΙ , 1 ΟΧΙ και 1 ΑΚΥΡΟ.

Η απόλυτη έγκριση όλων των ενεργειών της Διοίκησής μας  μάς προσθέτει μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά παράλληλα μας δίνει και τη δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο της προάσπισης των συμφερόντων όλων των συναδέλφων μας.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ – ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2014 και σε ημερομηνία που θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Λεπτομερείς οδηγίες για την εκλογική διαδικασία θα δοθούν από την Κ.Ε.Ε.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

                Ο Πρόεδρος           Ο Γεν. Γραμματέας

Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ       Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ