Η πολιτιστική επιτροπή του συλλόγου μας πήρε άριστα για μία ακόμα φορά! Ιονική διασκέδαση και αστείρευτο κέφι στην εκδρομή του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η εκδρομή του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας (12-14/3), που άφησε τα ιονικά αποτυπώματά της στα Γιάννενα, τα απαράμιλλης ομορφιάς Ζαγοροχώρια, το συγκλονιστικό Μουσείο Πολέμου Καλπακίου με τη διαφωτιστική ξενάγηση στα εκθέματα του έπους του ’40, το χιονισμένο Μέτσοβο που μας υποδέχτηκε με τα λευκή του φορεσιά δίνοντάς μας την ευκαιρία να… το ρίξουμε στο χιονοπόλεμο και είχε ως κατάληξη τον Τύρναβο στη γνωστή διονυσιακή γιορτή της Αποκριάς.

κτός από τη μοναδικότητα των πανέμορφων τοπίων της πατρίδας μας που έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και το άρτιο πρόγραμμα που οργανώνουν τα άξια στελέχη της πολιτιστικής επιτροπής του συλλόγου μας, το στοιχείο που καθιστά αξέχαστες τις εκδρομές μας είναι η μοναδική ιονική ατμόσφαιρα και το δέσιμο που αναπτύσσεται μεταξύ των συναδέλφων, με αποτέλεσμα να λειτουργούμε κατά τη διάρκεια της εκδρομής σαν μία πραγματική οικογένεια! Θα θέλαμε επίσης να σημειώσουμε ότι στην επιτυχία της εκδρομής συνέβαλαν η ιδιαιτέρως ευχάριστη διαμονή μας στο ξενοδοχείο “Αμφιθέα” στα Γιάννενα, αλλά και η βραδινή μας διασκέδαση εν χοροίς και οργάνοις που μας έδωσε την ευκαιρία να “κάψουμε τον καρνάβαλο” με το δικό μας τρόπο!

Επειδή πλέον οι εκδρομές μας έχουν αρχίσει να καθιερώνονται στη συνείδηση των συναδέλφων ως μοναδικές ευκαιρίες καλοπέρασης, συναναστροφής με δικούς μας ανθρώπους και γνωριμίας με τα πιο όμορφα σημεία της πατρίδας μας, υπάρχει μία μαζική ανταπόκριση και απαίτηση και από τους συναδέλφους της περιφέρειας για συμμετοχή στην επόμενη “επιδρομή” μας στα Λουτρά Πόζαρ και την ευρύτερη περιοχή του Καϊμακτσαλάν. Ο σύλλογός μας δεν μπορεί παρά να εισακούσει αυτήν την επιθυμία και πλέον έχουμε την ευχάριστη “υποχρέωση” να ναυλώσουμε πούλμαν για τους συναδέλφους της Νότιας Ελλάδας και ένα ακόμα για αυτούς της Βόρειας Ελλάδας.

Παράλληλα, στην επόμενη εκδρομή μας θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ένα ακόμα, ξεχωριστό στοίχημα που βάζουμε με τους εαυτούς μας για τη συμμετοχή και της νέας γενιάς της Ιονικής στις εκδρομικές μας δραστηριότητες. Εκτός, λοιπόν, της επικοινωνιακής προσπάθειας που θα καταβάλουμε, προτιθέμεθα να υπάρχει μικρότερο τίμημα για τους νέους Ιονικάριους, στοχεύοντας να φέρουμε τη νέα γενιά κοντά μας.

Αι γενεαί πάσαι της Ιονικής στις εκδρομικές επάλξεις!

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την αποκριάτικη εκδρομή μας: