Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στο Ιονικό Αντάμωμα Δυτικής Ελλάδας – Έκλεισαν οι συμμετοχές για την εκδρομή του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

Ο σύλλογός μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του τόσο στον Ιπποκράτη Ξυλά όσο και στον συνάδελφο Πλούταρχο Κούσουλα για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στο Ιονικό Αντάμωμα Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, καθώς συνέβαλαν τα μέγιστα στη επιτυχία της εκδήλωσης.

Επειδή πολλοί συνάδελφοί μας είχαν εκφράσει την επιθυμία τους για την παρουσία του Ιπποκράτη Ξυλά και στην εκδρομή που διοργανώνει ο σύλλογός μας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (Ιωάννινα – Ζαγοροχώρια – Μέτσοβο – Τύρναβος, 12-13 & 14 Μαρτίου), τους ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή του συναδέλφου μας οριστικοποιήθηκε και θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε για μία ακόμα φορά.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι η δήλωση συμμετοχών στην εκδρομή έχει πλέον κλείσει. Όσοι δεν πρόλαβαν, είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη φορά θα είναι πιο “γρήγοροι” ώστε να μπορέσουν να δώσουν το παρών σε μία από τις εκδρομές μας.