Καλό ταξίδι Ξενοφώντα!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ύστερα από μεγάλη μάχη ο συνάδελφός μας Ξενοφώντας Κοκκινάκης, που είχε υπηρετήσει στο Κεντρικό Κατάστημα, στο Κατάστημα Χίου ως Διευθυντής και στη Διεύθυνση Επιθεώρησης. Η ιονική οικογένεια θρηνεί την απώλεια του Ξενοφώντα, καθώς όσοι τον γνώρισαν μέσα από τη σταδιοδρομία του στην τράπεζα θυμούνται πρώτα και πάνω από όλα την άριστη συνεργασία με τον εκλιπόντα. Ήταν όμως κι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα φιλικός που τον διέκριναν η συνέπεια, το ήθος και η εργατικότητα, ενώ να σημειωθεί ότι διατηρούσε ξεχωριστή φιλία με το εξέχον μέλος του συλλόγου μας, συνάδελφο Γιάννη Χρυσικό.

Ο Ξενοφώντας κατάφερε να δημιουργήσει μία εξαίρετη οικογένεια, αφού με τη σύζυγό του Δέσποινα απέκτησαν τους δίδυμους γιους τους Νεκτάριο και Αθανάσιο και την κόρη τους Κατερίνα, που όλοι έχουν μία επιτυχημένη πορεία στη ζωή τους, την οποία πλέον ο Ξενοφώντας θα συνεχίσει να παρακολουθεί χαμογελώντας από ψηλά.

Επειδή πράγματι υπήρξε ένας ξεχωριστός συνάδελφος, η μνήμη του θα παραμείνει για πάντα ζωντανή τόσο ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς του, όσο και της δεύτερης, της ιονικής. Εκ μέρους όλων των Ιονικάριων θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του Δέσποινα, στους γιους του Νεκτάριο και Αθανάσιο, στην κόρη του Κατερίνα και σε όλους τους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βασιλεωνοίκον της Χίου, αύριο Κυριακή (14/2) στις 12 μ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι Ξενοφώντα!