Μία οικογένεια που… δείχνει το δρόμο προς τις επιτυχίες!

Ο συνάδελφός μας Παναγιώτης Παλαιολόγος που υπηρέτησε στα καταστήματα Αχαρνών, Ιπποκράτους και επί σειρά ετών στο κατάστημα Φίλωνος του Πειραιά, διακρινόταν για τις ιδιαίτερες γνώσεις του στο Εμπορικό, καθώς επίσης για την εργατικότητα και τη συνεπή πορεία του στην τράπεζα. Μετά από τη μακροχρόνια σταδιοδρομία του, ο Παναγιώτης θα πρέπει τώρα να συνηθίσει τη ζωή του συνταξιούχου και σίγουρα η καλύτερη λύση είναι να χαρεί μαζί με τη σύζυγό του Πελαγία, δικαστικό, την ευτυχισμένη και άκρως επιτυχημένη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ο συνάδελφος και η σύζυγός του βλέπουν το καθένα να διαπρέπει στον τομέα του.

Η Ποσούλα (εκ της ιταλικής λέξης bussola=λατ. buxida=πυξίδα) 28 ετών, πτυχιούχος Νομικής που τώρα κάνει το μεταπτυχιακό της στη Σορβόννη “έδειξε το δρόμο” και στον Ευστράτιο 26 ετών που έχει τελειώσει μηχανικός υπολογιστών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, την Ειρήνη 24 ετών που είναι επίσης πτυχιούχος Νομικής και αυτήν την περίοδο κάνει την άσκησή της, ενώ και η μικρότερη Νεκταρία 19 ετών έβαλε το λιθαράκι της στο οικοδόμημα των συνεχών επιτυχιών της οικογένειας αφού πέρυσι εισήλθε πρώτη στη Γεωπονική Αθηνών.

Ευχόμαστε στον Παναγιώτη και τη σύζυγό του Πελαγία να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, να απολαύσουν την επιτυχημένη σταδιοδρομία των παιδιών τους που είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους για ακόμα πιο σπουδαία επιτεύγματα και βέβαια τους ευχόμαστε να περάσουν σύντομα στο… club των παππούδων και των γιαγιάδων!