Το εγνωσμένης αξίας διεθνές “Βραβείο Κορυφαίου Δικηγόρου Δημοσίου Δικαίου 2015” για τη χώρα μας στο νομικό μας συνεργάτη Dr. Απόστολο Παπακωνσταντίνου!

GLE ΒΡΑΒΕΙΟ

Ο άμεσος νομικός μας συνεργάτης, μεταξύ άλλων στην υπόθεση του εφάπαξ και στη διεκδίκηση των αναδρομικών των μνημονιακών περικοπών που υπέστησαν οι συντάξεις μας, Dr. Απόστολος Παπακωνσταντίνου, βραβεύθηκε από τον έγκυρο, παγκόσμιας εμβέλειας οργανισμό Global Law Experts (GLE) ως ο “Κορυφαίος Δικηγόρος του Δημοσίου Δικαίου του Έτους 2015 για την Ελλάδα”!

Το βραβείο αυτό αποτελεί το επιστέγασμα της άκρως επιτυχημένης πορείας που έχει διαγράψει στο χώρο της δικηγορίας ο Dr. Απόστολος Παπακωνσταντίνου εδώ και 23 χρόνια, αλλά και την καλύτερη απόδειξη ότι ο σύλλογός μας συνεργάζεται πάντα με τους κορυφαίους!

Εκφράζουμε στο συνεργάτη μας τα θερμά μας συγχαρητήρια για την αναγνώριση των σπουδαίων ικανοτήτων του στον τομέα του Δημοσίου Δικαίου και με αφορμή τη βράβευσή του τού γνωρίζουμε εκ νέου την πίστη μας ότι θα προσφέρει την αρτιότητα των γνώσεών του και προς όφελος του χώρου της Ιονικής.

Βέβαια, εμείς δεν περιμέναμε το συγκεκριμένο βραβείο για να αναγνωρίσουμε τις ικανότητες του Dr. Παπακωνσταντίνου, καθώς καταλήγουμε στην επιλογή των συνεργατών μας πάντοτε έπειτα από κοπιώδη αναζήτηση και ενδελεχή ανάλυση των χαρακτηριστικών τους.

Στο γραφείο του Dr. Παπακωνσταντίνου έχουμε αναθέσει τη μείζονα υπόθεση του εφάπαξ και τη διεκδίκηση των αναδρομικών των μνημονιακών περικοπών που υπέστησαν οι συντάξεις μας από το Ν.4093/2012 και δραττόμεθα της ευκαιρίας να εκφράσουμε την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλει ο σύλλογός μας για την ισχυρή νομική κάλυψη των υποθέσεων και την αρτιότατη υπεράσπισή τους για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το βραβείο το οποίο απονεμήθηκε στο συνεργάτη μας, το ιστορικό του ιδίου και της εταιρείας του, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δικηγορικού του Γραφείου και τη σελίδα του στο facebook.