Ξεκίνησαν οι πιστώσεις στους συμμετέχοντες στις ομαδικές αγωγές διεκδίκησης των μνημονιακών περικοπών και των δώρων με το γραφείο του νομικού μας συνεργάτη δρ. Παπακωνσταντίνου!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με πρόσφατο δημοσίευμά μας (βλ. εδώ), μετά την έκδοση των αποφάσεων είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες πιστώσεων στους συμμετέχοντες στις ομαδικές αγωγές διεκδίκησης των μνημονιακών περικοπών και των δώρων!

Αυτή η υπόθεση αφορά ουσιαστικά όσους συναδέλφους είχαν εκπροσωπηθεί από το γραφείο του δρ. Απόστολου Παπακωνσταντίνου στις ομαδικές αγωγές διεκδίκησης των μνημονιακών περικοπών ή/και των δώρων, έχουν εκδικαστεί οι αγωγές τους και έχουν βγει αποφάσεις και το γραφείο του νομικού μας συνεργάτη μεριμνά προκειμένου τα επιδικασθέντα ποσά  να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Πλέον γνωρίζουμε ότι, αφού περάσουν από όλα τα απαραίτητα στάδια (κοινοποίηση, επιτροπή, λογιστήριο κ.λπ.), έχουν ξεκινήσει κανονικά οι πιστώσεις των επιδικασθέντων ποσών στους λογαριασμούς των δικαιούχων συναδέλφων!

Συνεπώς, ειδικά οι συνάδελφοι με τους οποίους ήρθε σε επικοινωνία το γραφείο του δρ. Παπακωνσταντίνου το τελευταίο διάστημα (είτε μέσω email, είτε μέσω SMS, είτε τηλεφωνικά) και επειδή οι πιστώσεις αυτές δε γίνονται ταυτόχρονα με τις συντάξεις, αλλά οποτεδήποτε σε διαφορετικές ημερομηνίες, σας καλούμε να ελέγχετε ανά τακτικά χρονικά διαστήματα τους λογαριασμούς σας γιατί αναμένεται να εμφανιστεί η πίστωση υπό μορφή εντολής (χαρακτηριστικά θα αναγράφεται ως «ΕΝΤ»), η οποία ανάλογα με την ομαδική αγωγή θα αφορά είτε τα δώρα είτε τις μνημονιακές περικοπές. Αναμένουμε βεβαίως να δούμε τα πρώτα εκκαθαριστικά σημειώματα για να σας αναλύσουμε τον ακριβή τρόπο υπολογισμού των ποσών που πιστώνονται.

Βεβαίως να τονίσουμε ότι δεν είναι όλες οι αποφάσεις ακόμα έτοιμες προς υλοποίηση και το νομικό γραφείο του νομικού μας συνεργάτη συνεχίζει να μεριμνά για να προχωρήσουν οι διαδικασίες των πιστώσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι είναι από τις πρώτες πιστώσεις που γίνονται πανελλαδικά για αυτές τις υποθέσεις της διεκδίκησης των μνημονιακών περικοπών και των δώρων, χάρη στην άμεση ενεργοποίηση του Συλλόγου μας και του γραφείου του νομικού μας συνεργάτη δρ. Απόστολου Παπακωνσταντίνου.

Όσοι συνάδελφοι βεβαίως έχετε απορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε και με το Σύλλογό μας.

Σε κάθε περίπτωση, να παραμένετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για οποιαδήποτε εξέλιξη σε αυτή ή άλλη υπόθεση που αφορά το χώρο της Ιονικής.