«Το σπίτι στη ράχη ενός ψαριού & άλλες υδάτινες μικρές ιστορίες» – Παρουσίαση του βιβλίου της συναδέλφισσας Σοφίας Τριανταφυλλίδου το Σάββατο 25 Μαΐου, 12 το μεσημέρι, στο καφέ του κήπου του Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών (Πατησίων 44)

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Τη συναδέλφισσα Σοφία Τριανταφυλλίδου από τη Θεσσαλονίκη (κατάστημα Επταλόφου, Κέντρο Καταστημάτων, κατάστημα Αμπελοκήπων) και την εξαιρετική της πένα, την έχετε γνωρίσει μέσα από την αναδημοσίευση των ποιημάτων και διηγημάτων της στην ιστοσελίδα μας.

Πέρυσι η Σοφία κυκλοφόρησε το βιβλίο της με τίτλο «Το σπίτι στη ράχη ενός ψαριού & άλλες υδάτινες μικρές ιστορίες», το οποίο μάλιστα παρουσίασε στη «βάση» της, τη Θεσσαλονίκη πριν από λίγους μήνες, όπως σας είχαμε ενημερώσει και μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Τώρα είναι η σειρά της Αθήνας να γνωρίσει το βιβλίο της Σοφίας, το Σάββατο 25 Μαΐου, 12 το μεσημέρι, στο καφέ του κήπου του Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών (Πατησίων 44).

Μαζί με το έργο της Σοφίας, παρουσιάζονται και οι ποιητικές συλλογές «Ο καθρέφτης της Περσεφόνης» της Κορίνας Μαυράκη και «Το μανταρίνι» της Γεωργίας Πολυκανδριώτη.

Όλοι όσοι έχουμε γνωρίσει τη Σοφία μέσα από τις δημιουργίες της τρέφουμε βαθιά εκτίμηση για την ίδια και το έργο της. Της ευχόμαστε από καρδιάς το βιβλίο της να είναι… καλοτάξιδο και βεβαίως καλούμε τους Αθηναίους συναδέλφους, λάτρεις της λογοτεχνίας να δώσουν το παρών στην παρουσίαση και να στηρίξουν το έργο της αξιόλογης συναδέλφισσας!

Η Σοφία έχει ανεξάντλητη έμπνευση και όσο συνεχίζει να γράφει, εμείς θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε τις δημιουργίες της! Τα ευαίσθητα θέματα με τα οποία καταπιάνεται η συναδέλφισσα μπορούν να αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές, τις μύχιες σκέψεις και τα συναισθήματα όλων μας ανά πάσα στιγμή… Για αυτό και είμαστε βέβαιοι ότι το βιβλίο της θα είναι εξαιρετικό και αξίζει να δώσετε το παρών στην παρουσίασή του και βεβαίως να το διαβάσετε!