Συνέντευξη με τον γιατρό, υπεύθυνο αιμοδοσίας του Λαϊκού Nοσοκομείου, κύριο Αλέξανδρο Γκιόγκα (ΒΙΝΤΕΟ) – Εθελοντική Αιμοδοσία στα γραφεία του Συλλόγου μας την Πέμπτη 23/05/24 – “Ας γίνουμε εξ αίματος όλοι μας συγγενείς”

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

  • Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, ώρες 09:0013:00 πραγματοποιείται Εθελοντική Αιμοδοσία στα γραφεία του Συλλόγου μας (Ευπόλιδος 8, 7ος όροφος, πλατεία Κοτζιά) για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ιονικής που καλύπτει τις ανάγκες αίματος των συναδέλφων, των οικογενειών τους και των αιμοδοτών μας.
  • Για αυτό σου απευθύνουμε έκκληση να στηρίξεις το θεσμό αυτό με την παρουσία σου και το… αίμα σου!
  • Και επειδή βεβαίως είμαστε Σύλλογος Συνταξιούχων και γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι συνάδελφοι είναι δύσκολο να αιμοδοτήσουν, αν δεν μπορείς εσύ ο ίδιος, σε καλούμε να φέρεις τουλάχιστον ένα μέλος της οικογένειάς σου, παιδί, ανίψι, εγγόνι κ.ά. για να αιμοδοτήσει υπέρ της Τράπεζας Αίματος της Ιονικής!
  • Στο πλαίσιο της επικείμενης αιμοδοσίας και των νέων, ενημερωτικών βίντεο που προβάλλουμε για θέματα που μας απασχολούν, ο γιατρός κ. Αλέξανδρος Γκιόγκας, υπεύθυνος αιμοδοσίας του Λαϊκού Νοσοκομείου, με το οποίο συνεργαζόμαστε για τη διοργάνωση των αιμοδοσιών, μας μίλησε για την τεράστια σημασία της αυτής της πράξης αλληλεγγύης και ανθρωπιάς: 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ

Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, ώρες 09:00 έως 13:00

στα γραφεία του Συλλόγου της Ιονικής

 

Ας γίνουμε εξ αίματος όλοι μας συγγενείς