Αντίο Σταυρούλα – Συλλυπητήρια Όλγα

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 94 ετών η συναδέλφισσά μας Σταυρούλα Γουδούρου Μαγνήσαλη, η οποία είχε υπηρετήσει στο Κεντρικό και ως αποσπασμένη από την τράπεζα στο Σύλλογο Εργαζομένων της Ιονικής. Τη Σταυρούλα διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα. Λόγω της υπηρεσίας της στο Σύλλογο Εργαζομένων μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να τη γνωρίζουν αρκετοί συνάδελφοι, οι οποίοι είχαν την καλύτερη άποψη για την εκλιπούσα, αφού ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος, πάρα πολύ αγαπητή και είναι βέβαιο ότι όλοι θα τη θυμούνται πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Η απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην κόρη της και επίσης συναδέλφισσά μας Όλγα Μαγνήσαλη, το γιο της Δημήτρη και τα αδέρφια της Γιώργο, Κωνσταντίνο και Αντώνιο, οι οποίοι θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη της αγαπημένης τους μητέρας και αδερφής.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους της εκλιπούσης.

Η εξόδιος ακολουθία της συναδέλφισσας θα γίνει σήμερα, Πέμπτη 8.2.24, ώρα 13:00 μ.μ., στον ιερό ναό Αναστάσεως και Παμμεγίστων Ταξιαρχών Γ’ Κοιμητηρίου Αθηνών στη Νίκαια και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο.

Καλό ταξίδι Σταυρούλα!