Ετοιμαστείτε για το Ιονικό Αντάμωμα!

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι για λόγους που διέφευγαν των οργανωτικών μας αρμοδιοτήτων, είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλουμε το Ιονικό Αντάμωμα για το φθινόπωρο.

Η αιτία της αναβολής είναι ότι υπήρξαν κωλύματα στη χορήγηση της απαιτούμενης άδειας για να ψήσουμε στο χώρο της εκδήλωσης και κατά συνέπεια δημιουργήθηκαν αξεπέραστα εμπόδια στην επιτυχημένη διεξαγωγή της.

Πρόκειται για μία δυσάρεστη εξέλιξη και σαφώς το Δ.Σ. της Ιονικής Ενότητας εκφράζει τη λύπη του και οφείλει να ζητήσει συγνώμη από όλους τους συναδέλφους που ανυπομονούσαν να παρευρεθούν στην πολυαναμενόμενη μεγάλη ιονική βραδιά.

Παρόλα αυτά, δεν απογοητευόμαστε! Έχουμε αποδείξει επανειλημμένως ότι οι «αναποδιές» μας κάνουν πιο δυνατούς και αντιλαμβάνεστε ότι θα αντιμετωπίσουμε κι αυτήν τη δυσκολία πεισμωμένοι ώστε η εκδήλωση να διεξαχθεί με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Γιατί βεβαίως, το Ιονικό Αντάμωμα δε ματαιώνεται, απλά μετατίθεται, καθώς το απίστευτο και μαζικό ενδιαφέρον που επιδείξατε αναδεικνύει τη φλογερή επιθυμία σύσσωμης της ιονικής οικογένειας για τη διεξαγωγή του, αλλά και τη θεσμοθέτησή του σε ετήσια βάση τόσο στην Αθήνα, όσο και στην περιφέρεια.

Όλοι εσείς οι 1.000 και πλέον συνάδελφοι και φίλοι που δηλώσατε συμμετοχή είναι σίγουρο ότι θα αιφνιδιαστήκατε από αυτήν την απρόσμενη εξέλιξη, αλλά δεσμευόμαστε να σας αποζημιώσουμε με μία ακόμα καλύτερη εκδήλωση σε όλα τα επίπεδα, που θα λάβει χώρα το φθινόπωρο σε διαφορετικό χώρο που θα σας γνωστοποιήσουμε από την ιστοσελίδα μας και το επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας, καθώς θα έχουμε αντιμετωπίσει το πρόβλημα που απέτρεψε την άμεση πραγματοποίησή της.

Οι ενέργειες για την ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης έχουν ήδη ξεκινήσει και εμείς σας ζητάμε και είμαστε σίγουροι ότι θα τύχει από την πλευρά σας της ίδιας ένθερμης στήριξης και εντυπωσιακής συμμετοχής.

Το συμβολικό ποσό συμμετοχής ορίστηκε σε 7 ευρώ για κάθε συνάδελφο, όπως και στην προηγούμενη εκδήλωση:

Η προσέλευση θα είναι στις 20:00 μ.μ. και η εκκίνηση της εκδήλωσης θα γίνει στις 20:45 μ.μ. με την προβολή ενός αφιερώματος με αναφορές στην ιστορία της τράπεζας και την πορεία όσων εργάστηκαν σε αυτήν.

Το καλλιτεχνικό μέρος θα ξεκινήσει με ελαφρά και έντεχνα ελληνικά τραγούδια με ταυτόχρονη προβολή στιγμιότυπων και καθώς η βραδιά θα προχωρά, θα πάρουν τη θέση τους στο πρόγραμμα το λαϊκό, δημοτικό και νησιώτικο τραγούδι για να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας.

Ο θυμόσοφος λαός υποστηρίζει ότι… κάθε εμπόδιο για καλό και επομένως δεν πτοούμαστε και μεταθέτουμε το Αντάμωμά μας για το φθινόπωρο!

Υ.Γ. Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της μεγάλης γιορτής της ιονικής οικογένειας. 

Υ.Γ.1. Το χρηματικό αντίτιμο που είχαν πληρώσει όσοι συνάδελφοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια, τους επεστράφη εξ ολοκλήρου.

Υ.Γ.2. Σας καλούμε να δραστηριοποιηθείτε από τώρα ώστε να φροντίσετε να έχετε θέση στην εκδήλωση.