Η 10ήμερη εκδρομή μας στη Μικρά Ασία και την Κωνσταντινούπολη έκλεισε την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε! Λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος, η εκδρομή θα επαναληφθεί την άνοιξη προκειμένου να συμμετάσχουν και όσοι συνάδελφοι δεν πρόλαβαν

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Οι εκδρομές του Συλλόγου μας έχουν ήδη αφήσει εποχή στο χώρο της Ιονικής, αφού μαζί έχουμε πραγματοποιήσει εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Και βεβαίως έπεται συνέχεια…

Δυστυχώς, η περίοδος της πανδημίας και της καραντίνας μας στέρησε ένα πολύτιμο διάστημα από αυτές τις εκδρομές που ουσιαστικά ενισχύουν τη συνοχή και το δέσιμο της Ιονικής Οικογένειας, αφού κατά τη διάρκειά τους βιώνουμε μαζί υπέροχες εμπειρίες και εκτός από τα υπέροχα μέρη που γνωρίζουμε, αναβιώνουμε το συναδελφικό πνεύμα και της αναμνήσεις της περιόδου της Ιονικής.

Για αυτό άλλωστε, μετά τη λήξη της καραντίνας, αφού πλέον σιγά σιγά έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα και στις εκδρομές μας, το ενδιαφέρον είναι πραγματικά τεράστιο! Οι συνάδελφοι σπεύδουν από τις πρώτες… ώρες να δηλώσουν συμμετοχή και όπως ήταν επόμενο, η 10ήμερη εκδρομή που ανακοινώσαμε στη Μικρά Ασία και την Κωνσταντινούπολη έκλεισε… εν ριπή οφθαλμού! Ήταν αναμενόμενο άλλωστε, αφού πραγματικά το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει θα μας οδηγήσει σε μοναδικά μέρη και εμπειρίες και για αυτό η εκδρομή έκλεισε κυριολεκτικά την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε!

Αυτή η πραγματικότητα ήταν λογικό να προκαλέσει και ορισμένα παράπονα σε συναδέλφους που ήθελαν διακαώς να συμμετάσχουν και δεν πρόλαβαν. Επειδή λοιπόν εμείς πρώτα και πάνω από όλα αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και καθόσον το ενδιαφέρον ήταν πραγματικά τεράστιο, αποφασίσαμε να πραγματοποιηθεί η ίδια εκδρομή την άνοιξη, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και οι δεκάδες συνάδελφοί μας που επιθυμούν να επισκεφθούν αυτά τα υπέροχα μέρη.