Εθελοντική Αιμοδοσία στα γραφεία του Συλλόγου μας την Πέμπτη 19/10/23 – Γίνε κι εσύ συμμέτοχος σε αυτήν την προσπάθεια που ακουμπά τις ανάγκες όλων μας!  – “Ας γίνουμε εξ αίματος όλοι μας συγγενείς”  

Συναδέλφισσα – Συνάδελφε,

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, ώρες 09:00 – 13:00 πραγματοποιείται Εθελοντική Αιμοδοσία στα γραφεία του Συλλόγου μας (Ευπόλιδος 8, 7ος όροφος, πλατεία Κοτζιά) για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ιονικής που καλύπτει τις ανάγκες αίματος των συναδέλφων, των οικογενειών τους και των αιμοδοτών μας.

Είναι υποχρέωση όλων μας, απέναντι στους συναδέλφους μας, τους συνανθρώπους μας, αλλά και σε εμάς τους ίδιους, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να γιγαντωθεί αυτή η προσπάθεια!

Για αυτό σου απευθύνουμε έκκληση να στηρίξεις το θεσμό αυτό με την παρουσία σου και το… αίμα σου!

Και επειδή βεβαίως είμαστε σύλλογος συνταξιούχων και γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι συνάδελφοι είναι δύσκολο να αιμοδοτήσουν, αν δεν μπορείς εσύ ο ίδιος, σε καλούμε να φέρεις τουλάχιστον ένα μέλος της οικογένειάς σου, παιδί, ανίψι, εγγόνι κ.ά. για να αιμοδοτήσει υπέρ της Τράπεζας Αίματος της Ιονικής!

Άλλωστε, όπως γνωρίζεις, όσοι από τον περίγυρό σου αιμοδοτήσουν, καλύπτονται στη συνέχεια από την Τράπεζα Αίματος της Ιονικής, εφόσον παραστεί ανάγκη για αίμα.

Η αιμοδοσία είναι μία πράξη ευθύνης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που συμβάλλει αποφασιστικά στην ανακούφιση των συναδέλφων μας και του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος.

Γίνε κι εσύ συμμέτοχος σε αυτήν την προσπάθεια που ακουμπά τις ανάγκες όλων μας!

Ας γίνουμε εξ αίματος όλοι μας συγγενείς