Διακόπηκε η δίκη των μελών της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που αποφάσισαν την καταστροφική επένδυση στην ATTICA BANK – Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που έδωσαν το παρών – Η επόμενη εκδίκαση στις 24.10.23

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Σήμερα, Δευτέρα 18.9.23, επρόκειτο να ξεκινήσει η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την επένδυση των 55,5 εκατ. ευρώ του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην ATTICA BANK, στην οποία κατηγορούνται 6 μέλη της τότε διοίκησης για κακουργηματική απιστία σε βάρος του Ταμείου.

Ωστόσο, λόγω του προχωρημένου της ώρας το δικαστήριο δεν πρόλαβε να φτάσει στη δίκη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ η οποία διακόπηκε και προσδιορίστηκε για την Τρίτη 24 Οκτωβρίου.

Στη σημερινή διαδικασία παραβρέθηκαν αρκετοί συνάδελφοί μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, για να παρακολουθήσουν την έναρξη της δίκης, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Όπως σας έχουμε τονίσει, σας έχουμε όλους ανάγκη σε αυτή τη διαδικασία μιας και η εξέλιξη της συγκεκριμένης δίκης συνδέεται άμεσα με το μέλλον και την προοπτική της επικουρικής μας σύνταξης.

Πρέπει να κατανοήσετε όλοι ότι δεν πρόκειται για έναν αγώνα απλά των στελεχών των Συλλόγων μας, αλλά αφορά όλους τους ασφαλισμένους του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που οφείλουν να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά μας για τη διάσωση της επικουρικής μας ασφάλισης!