Ένας Σύλλογος – Μία Ιστοσελίδα!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, η διακαής επιθυμία όλων των Ιονικάριων έχει γίνει πραγματικότητα, αφού πλέον εκπροσωπούμαστε από τον ενιαίο, μεγάλο, ισχυρό ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ!

Η συγχώνευση των δύο Συλλόγων (Σύλλογος Συνταξιούχων και ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ) σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την Ιονική Οικογένεια σε όλα τα επίπεδα!

Δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και το πεδίο της Ενημέρωσης και της Επικοινωνίας. Γνωρίζετε ότι μέχρι τώρα λειτουργούσαν δύο ιστοσελίδες (η μία του Συλλόγου Συνταξιούχων και η άλλη της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ), ουσιαστικά με ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο.

Πλέον, μετά τη συγχώνευση των Συλλόγων δεν υπήρχε κανένας λόγος να υφίσταται αυτή η… σύγχυση και όπως ήταν λογικό αποφασίσαμε να συνεχίσει η λειτουργία της μίας ιστοσελίδας.

Λόγω της πολύ μεγαλύτερης επισκεψιμότητας, του πιο σύγχρονου περιβάλλοντος και της πρόσφατης αναβάθμισης, προκρίθηκε να συνεχίσει να λειτουργεί η ιστοσελίδα της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ www.ionikienotita.gr .

Η μέχρι πρότινος ιστοσελίδα της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ήταν ούτως ή άλλως η… κοιτίδα της ενημέρωσης και της επικοινωνίας του χώρου μας και πλέον γίνεται επίσημα η ιστοσελίδα των απανταχού Ιονικάριων, αφού θα παρουσιάζει όλα τα θέματα που αφορούν τους συναδέλφους μας και τον ενιαίο Σύλλογο Συνταξιούχων Ιονικής Τράπεζας της Ελλάδος – ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Για εσάς στην πραγματικότητα δεν αλλάζει κάτι, αφού θα συνεχίσετε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας (www.ionikienotita.gr) σε καθημερινή βάση, την οποία άλλωστε εμπιστεύεστε για την ενημέρωσή σας σχετικά με τα θέματα του χώρου μας εδώ και πολλά χρόνια.

Και βεβαίως, μη λησμονείτε ότι, αντίστοιχα, υπάρχει και η σελίδα στο facebook «Ιονική Ενότητα» για την άμεση ειδοποίησή σας για όλες τις ειδήσεις του χώρου της Ιονικής.

Η ιστοσελίδα μας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η εφημερίδα μας «Συλλογική Ενημέρωση» συνθέτουν το σύγχρονο πλέγμα ενημέρωσης που παρέχουμε στους συναδέλφους μας, με τους οποίους η άμεση επικοινωνία αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα.

Συνεπώς… Ένας Σύλλογος – Μία Ιστοσελίδα!

Συνεχίζετε να επισκέπτεστε καθημερινά την ιστοσελίδα www.ionikienotita.gr για να μαθαίνετε άμεσα και υπεύθυνα όλα τα νέα που αφορούν το χώρο της Ιονικής!