Καλό ταξίδι Νίκο

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών ο συνάδελφός μας Νικόλαος Γκραικιώτης, ο οποίος είχε υπηρετήσει στην Πλατεία Βάθης, τη Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων, τη Διεύθυνση Διαθεσίμων, τη Διεύθυνση Εργασιών και Καταστημάτων, την Αχαρνών, τον Άγιο Ελευθέριο, τη Ζάκυνθο, τη Σάμο και τον Άγιο Κωνσταντίνο. Τον Νίκο διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα και όσοι συνάδελφοι είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του θα τον θυμούνται πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη σύζυγό του Κούμπα και τα αδέρφια του Ιωάννη και Αδαμαντία που θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του αγαπημένου τους συζύγου και αδερφού.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου έγινε στον Καθεδρικό Ναό Παναγιάς Φανερωμένης Αιγίου και ακολούθησε η ταφή στο κοιμητήριο Αιγίου.

Καλό ταξίδι Νίκο!