Στηρίζοντας το Συνεταιρισμό μας, στηρίζετε… το πορτοφόλι σας!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η επανεκκίνηση του Συνεταιρισμού μας βασίστηκε στην αναγκαιότητα η κοινωνική οικονομία να παίξει πρωτεύοντα ρόλο μέσα στο δυσμενές περιβάλλον που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεχούς κρίσης της τελευταίας 15ετίας. Άλλωστε, η κοινωνική οικονομία κατέχει μεγάλα μερίδια αγοράς σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά στην Ελλάδα οι κακές εμπειρίες του παρελθόντος διέρρηξαν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με αυτό το σημαντικό τομέα της οικονομίας.

Ωστόσο, τη δύσκολη περασμένη δεκαετία, αλλά και στο σήμερα που η ακρίβεια σαρώνει τις ζωές μας και γονατίζει τα νοικοκυριά, αναδείχθηκε παράλληλα ο σημαντικός ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει η αλληλέγγυα οικονομία. 

 

Η επανεκκίνηση του Συνεταιρισμού μας δυστυχώς συνέπεσε με την πρωτόγνωρη περίοδο της πανδημίας και όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, αναγκαστικά αυτές οι συνθήκες μας καθήλωσαν το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, οι μηχανές μας έχουν πάρει πάλι μπρος και δουλεύουν ανεξάντλητα προκειμένου να προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο πρόσφορες υπηρεσίες στους συναδέλφους – μέλη μας!

Κύριο μέλημά μας βεβαίως είναι να υψώσουμε ένα προστατευτικό ανάχωμα για τα μέλη μας στο επελαύνον κύμα της ακρίβειας. Οι προσπάθειές μας εστιάζουν στην επίτευξη των μεγαλύτερων δυνατών εκπτώσεων, συνδυαζόμενων με ποιότητα, λειτουργικότητα και σωστή εξυπηρέτηση.

Ήδη έχουμε ενεργοποιήσει σειρά συμβάσεων, τις οποίες έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε μέσα από τις ιστοσελίδες των Συλλόγων μας και την εφημερίδα μας, αλλά και από την επικοινωνία των συνεργατών μας μαζί σας. Είμαστε βέβαιοι ότι αν τις επεξεργαστείτε, τις αναλύσετε και τις συγκρίνετε με αντίστοιχες υπηρεσίες και προϊόντα της αγοράς, θα συνειδητοποιήσετε ότι ο Συνεταιρισμός μας έχει τη δυνατότητα να συντελέσει αποφασιστικά στη διασφάλιση των οικογενειακών σας προϋπολογισμών!

· Μία από τις βασικές μας προτεραιότητες είναι η συνεργασία μας και ταυτόχρονα η ανάδειξη των επαγγελματικών δραστηριοτήτων μελών της Ιονικής Οικογένειας. Όσοι ασχολείστε με κάποια δραστηριότητα (εσείς οι ίδιοι ή συγγενικά σας πρόσωπα), μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Συνεταιρισμό μας, προκειμένου να εξετάσουμε τη δυνατότητα συνεργασίας μας που ταυτόχρονα θα σημάνει και την προβολής της επιχείρησής σας!

· Βέβαια, οι μηχανές μας έχουν ανάψει για τα καλά, αλλά επειδή βρισκόμαστε εν μέσω θέρους και φοβόμαστε μην… υπερθερμανθούν, το φθινόπωρο θα σημάνει πλέον την αποφασιστική είσοδο του Συνεταιρισμού στις ζωές σας! Θα λειτουργήσει η πλήρως ενημερωμένη και ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα του, θα ξεκινήσει η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop), ενώ ευελπιστούμε να εκδώσουμε και τριμηνιαίο έντυπο για την προβολή των συνεργασιών μας.

Αυτό που θέλουμε πρωτίστως είναι η στήριξη και η συμμετοχή σας για να δώσουμε πνοή στο φιλόδοξο αυτό εγχείρημα που μπορεί πραγματικά να αποτελέσει βαθιά ανάσα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Το συνεταιριστικό εγχείρημα είναι υπόθεση όλων μας !