«Εγκέφαλος και νους: Ποιος είναι η μαριονέτα και ποιος ο μαριονοπαίκτης;» – Εκδήλωση του Συλλόγου της Ιονικής Τράπεζας την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, στο Φιλολογικό Σύλλογο «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» με κεντρικό ομιλητή τον παγκοσμίου εμβέλειας καθηγητή Γιώργο Παξινό

Σε παλαιότερο δημοσιεύμά μας (βλ. εδώ), αλλά και στην εφημερίδα μας (Φύλλο 88), είχαμε δημοσιεύσει τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο λεγόμενος «χαρτογράφος» του ανθρώπινου εγκεφάλου, ο σπουδαίος επιστήμονας και άνθρωπος Γιώργος Παξινός.

Η συνέντευξη αυτή προκάλεσε αίσθηση ανάμεσα στους συναδέλφους και μας οδήγησε στην πρόταση προς τον κ. Παξινό για τη διοργάνωση μίας ημερίδας με τον ίδιο ως τιμώμενο πρόσωπο.

Ο κ. Παξινός δέχτηκε αμέσως με χαρά, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογο της Ιονικής, αφού πρόκειται για μία προσωπικότητα, κυριολεκτικά, παγκόσμιας ακτινοβολίας!


Εγκέφαλος και νους: Ποιος είναι η μαριονέτα και ποιος ο μαριονοπαίκτης;

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει στις 20 Σεπτεμβρίου την εκδήλωση «Εγκέφαλος και νους: Ποιος είναι η μαριονέτα και ποιος ο μαριονοπαίκτης;» με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή Γιώργο Παξινό στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» (Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα). Κατά την έναρξη της εκδήλωσης θα ακουστεί ο Ύμνος της Ιονικής και άλλα αγαπημένα τραγούδια, θα παρουσιαστεί μελοποιημένη ποίηση για την αιμοδοσία και εν συνεχεία θα μας μιλήσει ο καθηγητής.


Είναι μεγάλη τιμή για το Σύλλογο και τους συναδέλφους μας που ένας επιστήμονας που αναγνωρίζεται διεθνώς ως πρωτοπόρος στον κλάδο του, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωσή μας. Γνωρίζοντας το τεράστιο ενδιαφέρον των συναδέλφων, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή και η εκδήλωση θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και επιτυχία!

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση, το αναλυτικό πρόγραμμα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορείτε να συμμετάσχετε, θα μάθετε μέσα από τις ιστοσελίδες μας ένα εύλογο χρονικό διάστημα πριν την διεξαγωγή της εκδήλωσης, αλλά και από την εφημερίδα μας που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο.