Διακόπηκε λόγω ασθένειας  της Εισαγγελέως για την 1.6.23 η δίκη των μελών της διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που αποφάσισαν την καταστροφική επένδυση στην ATTICA BANK – Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που έδωσαν το παρών

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με τις ανακοινώσεις μας, σήμερα 8.5.23 ξεκινούσε η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την επένδυση των 55,5 εκατ. ευρώ του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην ATTICA BANK, στην οποία κατηγορούνται 6 μέλη της τότε διοίκησης για κακουργηματική απιστία σε βάρος του Ταμείου.

Οι δικαστές ανέβηκαν στην έδρα και μας γνωστοποίησαν ότι η δίκη διακόπτεται λόγω ασθένειας της Εισαγγελέως της έδρας και η εκδίκαση μετατίθεται για την 1η Ιουνίου, στην ίδια Αίθουσα Δ80, στο 2ο όροφο του Εφετείου Αθηνών.

Στη σημερινή διαδικασία παραβρέθηκε πλήθος συναδέλφων μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, για να παρακολουθήσουν την έναρξη της δίκης και οι Σύλλογοί μας τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Όπως σας έχουμε τονίσει, σας έχουμε όλους ανάγκη σε αυτή τη διαδικασία μιας και η εξέλιξη της συγκεκριμένης δίκης συνδέεται άμεσα με το μέλλον και την προοπτική της επικουρικής μας σύνταξης.

Σας καλούμε όλους να δώσετε το παρών την Πέμπτη 1.6.23 στη συνέχιση της δίκης στην Αίθουσα Δ80 στο 2ο όροφο του Εφετείου Αθηνών.