Ξεκίνησαν οι διαδικασίες συγχώνευσης των Συλλόγων! Έγινε ανταλλαγή επιστολών των Δ.Σ. ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ΣΣΙΛΤΕ – Αναμένονται οι ημερομηνίες ορισμού Γενικών Συνελεύσεων

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η διακαής και πολλαπλώς εκπεφρασμένη επιθυμία της συντριπτικής πλειονότητας των συναδέλφων της Ιονικής για τη συγχώνευση των συλλόγων του χώρου μας σε Έναν, Ενιαίο, Μεγάλο και Ισχυρό Σύλλογο, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία!

Τις προηγούμενες ημέρες πριν το Πάσχα συνήλθαν τα Δ.Σ. της Ιονικής Ενότητας και του Συλλόγου Συνταξιούχων και μετά από σχετικές αποφάσεις αντήλλαξαν επιστολές στις οποίες εκφράζεται η κοινή επιθυμία τους για συγχώνευση των Συλλόγων.

Ακολουθώντας όλες τις τυπικές, νόμιμες διαδικασίες, το επόμενο διάστημα θα συνέλθουν εκ νέου τα Δ.Σ. των Συλλόγων μας για να λάβουν αποφάσεις ορισμού ημερομηνιών Γενικών Συνελεύσεων, στις οποίες θα ληφθεί η απόφαση για τη συγχώνευση των Συλλόγων.

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η διαδικασία της συγχώνευσης θα έπρεπε να είχε πάρει σάρκα και οστά εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά γνωρίζετε δυστυχώς τα ελάχιστα άτομα που αντιπαλεύονταν αυτήν την προοπτική για ίδια συμφέροντα.

Ωστόσο, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και το λαμπρό, κοινό μέλλον των Συλλόγων της Ιονικής ανοίγεται μπροστά μας!

Τώρα πλέον, τίποτα και κανένας δεν είναι ικανό να μας σταματήσει και είναι βέβαιο ότι οδηγούμαστε στην υλοποίηση του σημαντικότερου στόχου μας που αγγίζει τους απανταχού Ιονικάριους! Στον Ενιαίο Σύλλογο, με την ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων της Ιονικής και την εγγραφή όλων των συναδέλφων, είμαστε βέβαιοι ότι θα είμαστε ακόμα πιο ισχυροί, πιο αποτελεσματικοί, σχεδιάζοντας νέες επιδιώξεις, δημιουργώντας προοπτική για μια νέα εποχή, προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε τα σημαντικά αποτελέσματα και επιτυχίες που είχαμε μέχρι σήμερα μέσα από τη λειτουργία των Συλλόγων μας.

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία και τους επόμενους μήνες είμαστε βέβαιοι ότι θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και θα υλοποιηθεί η πολυπόθητη συγχώνευση των Συλλόγων μας που θα αποτελέσει πλέον την αφετηρία μίας νέας, ξεχωριστής εποχής για το χώρο της αρχαιότερης ελληνικής τράπεζας και τους συναδέλφους που εργάστηκαν σε αυτή.

Μία νέα εποχή για την Ιονική Οικογένεια!