Περάσαμε μία πολύ όμορφη Ιονική μέρα (και… νύχτα) στη Θεσσαλονίκη, για την Ημερίδα Ενημέρωσης και την κοπή πίτας των Συλλόγων μας (φωτογραφίες)

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία των Συλλόγων της Ιονικής βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να περάσουν μία γεμάτη Ιονική μέρα με τους συναδέλφους της Βόρειας Ελλάδας.

Η αρχή έγινε ήδη από το πρωί, αφού στις 11:00 π.μ. διοργανώθηκε Ημερίδα Ενημέρωσης στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου έδωσαν το παρών τα στελέχη των Συλλόγων μας, καθώς και η ασφαλιστική μας σύμβουλος συναδέλφισσα Μαρία Φιλιπποπούλου. Η προσέλευση των συναδέλφων ήταν ικανοποιητική, αφού αρκετοί επιθυμούσαν να μάθουν όλες τις τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με τα θέματά μας, αλλά και να ρωτήσουν συγκεκριμένα για τις δικές τους περιπτώσεις.

Το λόγο πήρε ο Πρόεδρος, συνάδελφος Σαράντος Φιλιππόπουλος, ενώ βεβαίως έδωσαν το παρών τα στελέχη των Συλλόγων μας συνάδελφοι Παναγιώτης Χαλικιάς, Βασίλης Ανανιάδης, Δημήτρης Γιακωβάκης, Γιάννης Σοφιανόπουλος, Αναστασία Αναστασίου, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Κωνσταντίνος Στεφανής και έγινε αναλυτική παρουσίαση των θεμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Στη συνέχεια, ο λόγος πήγε στη συναδέλφισσα Φιλιπποπούλου, η οποία προέβη σε αναλυτική παρουσίαση των ασφαλιστικών θεμάτων.

Στο τέλος, το λόγο πλέον πήραν οι συνάδελφοι, οι οποίοι έκαναν ερωτήσεις για ό,τι τους απασχολούσε, ενώ, όπως καταλαβαίνετε, οι περισσότερες ερωτήσεις απευθύνονταν στη συναδέλφισσα Φιλιπποπούλου, η οποία απάντησε με υπομονή και υπευθυνότητα στον καθένα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την εμπεριστατωμένη ενημέρωση για όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν το χώρο μας και μετά από λίγες ώρες ξεκούρασης, τη σκυτάλη πήρε διασκέδαση και το Ιονικό Γλέντι!

Από τις 20:30 μ.μ. και μετά ξεκίνησε η προσέλευση των συναδέλφων στο κέντρο «Το Σεργιάνι της Ανατολής».

Όταν πλέον οι περισσότεροι είχαν συγκεντρωθεί, ξεκίνησε η εκδήλωση με τη σύντομη ομιλία του Προέδρου συνάδελφου Σαράντου Φιλιππόπουλου, ο οποίος καλωσόρισε άπαντες στην εκδήλωση και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση.

Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή πίτας, με τη σύζυγο του συνάδελφου Αντώνη Κοκκίνη, την Αρετή, να κερδίζει το κωνσταντινάτο φλουρί. Της ευχόμαστε υγεία κι ευτυχία, για την ίδια και την οικογένειά της!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, θα κληρώνοντας δύο τυχεροί λαχνοί των 100 ευρώ έκαστος, προσφορά της εταιρείας “Capital Exchange” του Νίκου Δημητρίου (γιος του συνάδελφου Θανάση Δημητρίου). Ευχαριστούμε εκ νέου τον Νίκο και ακόμα περισσότερο τον ευχαριστούν οι συνάδελφοι Εμμανουήλ Δουλιανάκης και Ελένη Δουκίδου που κέρδισαν τους τυχερούς λαχνούς!

Αρκετά όμως με τα… διαδικαστικά, αφού αμέσως μετά, άρχισε ένα ακόμα μεγάλο Ιονικό Γλέντι!

Ενώ τα υπέροχα εδέσματα είχαν αρχίσει να σερβίρονται και το κρασί να ρέει άφθονο, η ορχήστρα και οι τραγουδίστριες του κέντρου ανέλαβαν να μας διασκεδάσουν. Και βέβαια δεν ήθελε και πολύ για να ανέβει το κέφι στα ύψη!

Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν όταν ανέβηκε στην πίστα η τραγουδίστρια συναδέλφισσα Ελευθερία Βλάσση, η οποία με τις υπέροχες ερμηνείες της στα αρχοντορεμπέτικα που τραγούδησε μας ξεσήκωσε στο πόδι!

Αργά το βράδυ πλέον, μία πολύ γεμάτη Ιονική μέρα είχε φτάσει στο τέλος της και το μόνο βέβαιο ήταν ότι την απολαύσαμε!

Τα στελέχη των Συλλόγων μας χαρήκαμε πάρα πολύ που επιστρέψαμε στη Θεσσαλονίκη για να δούμε τους συναδέλφους μας (μιας και τα γεγονότα του κορωνοϊού δε μας το είχαν επιτρέψει τα τελευταία χρόνια) και είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις που θα ενώσουν την Ιονική Οικογένεια.