Όλοι και όλα έτοιμα για την κοπή πίτας της Αθήνας (Τσικνοπέμπτη 16/2 στο κέντρο “Μουσικές Διαδρομές”, Πατησίων 208 & Καλλιφρονά)! Και οι… τελευταίοι προλαβαίνουν!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου (ώρα προσέλευσης 20:00 μ.μ.) στο γνωστό νυχτερινό κέντρο «Μουσικές Διαδρομές» (Πατησίων 208 & Καλλιφρονά, Πατήσια), όπου εμφανίζεται ο σπουδαίος ρεμπέτης Μπάμπης Τσέρτος με την ορχήστρα του, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη κοινή κοπή πίτας των Συλλόγων της Ιονικής!

Θα το… τσικνίσουμε όλοι μαζί, θα διασκεδάσουμε, θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε με την ψυχή μας και ένας τυχερός θα κερδίσει το φλουρί κωνσταντινάτο που προσφέρει ο Σύλλογός μας!

Σας υπενθυμίζουμε τα… SOS της εκδήλωσης:

· Η ώρα προσέλευσης είναι στις 20:00 μ.μ.

· Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει την κοπή πίτας, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα με πλούσιο μενού

· Θα εμφανιστεί αρχικά στις 21:00 μ.μ. ο συνάδελφος Θεμιστοκλής Καρακατσάνης

· Θα ακολουθήσει στις 21:30 μ.μ. ο Μπάμπης Τσέρτσος με την ορχήστρα του (και τις τραγουδίστριες Νάντια Καραγιάννη και Ντένια Κουρούση που τον συνοδεύουν)

· Επειδή το πρόγραμμα θα τηρηθεί αυστηρά, σας παρακαλούμε να προσέλθετε εγκαίρως, ώστε να απολαύσουμε όλοι μαζί όσα έχουμε ετοιμάσει για αυτήν την υπέροχη βραδιά.

· Όσοι συνάδελφοι έχετε ήδη καταβάλει τα χρήματα, θα λάβετε την πρόσκληση στην είσοδο

· Με την πρόσκληση θα σερβιριστείτε πλήρες μενού και ποτά (κρασί, αναψυκτικά, νερά)

· Οι… τελευταίοι που ακόμα δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή, προλαβαίνετε για λίγο ακόμα να επικοινωνήσετε με τους Συλλόγους μας

 

Είμαστε λοιπόν όλοι έτοιμοι για αυτήν τη βραδιά που είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνει σε όλους αξέχαστη, αφού θα μας δώσει την ευκαιρία μετά από 3 χρόνια απουσίας να βρεθούμε μαζί και να γλεντήσουμε με την ψυχή μας!

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!


Οδηγίες πρόσβασης:

Το κέντρο «Μουσικές Διαδρομές» βρίσκεται στην οδό Πατησίων (28ης Οκτωβρίου) 208 & Καλλιφρονά στα Πατήσια.

Με τα δημόσια ΜΜΜ μπορείτε να προσέλθετε με λεωφορείο (Α8) ή τρόλεϊ (3, 5, 11 14) στη στάση «Καλλιφρονά».