Την Κυριακή 22/1 απολαύσαμε το θρυλικό «ΖΟΡΜΠΑ» του Νίκου Καζαντζάκη (22.1.23) στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Οι θεατρικές βραδιές που σας προσφέρει η Επιτροπή Πολιτισμού της Ιονικής συνεχίστηκαν την Κυριακή 22/1 στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου απολαύσαμε τη θεατρική διασκευή του θρυλικού «Ζορμπά» του Νίκου Καζαντζάκη.

Η ιστορία του «Ζορμπά», ενός χαρακτήρα που ενσαρκώνει το πνεύμα του Έλληνα για τον υπόλοιπο κόσμο, είναι από μόνη της ένα ισχυρό κίνητρο. Όταν όμως διασκευάζεται για το σανίδι, με πρωταγωνιστή μάλιστα τον σπουδαίο ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου, συνοδευόμενο από έναν πολυπληθή θίασο ταλαντούχων ηθοποιών και χορευτών, είναι βέβαιο ότι αυτό το κίνητρο πολλαπλασιάζεται!

Οι πληροφορίες και οι κριτικές για την παράσταση ήταν ενθουσιώδεις και είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι, αφού μάλιστα όλα τα εισιτήρια που είχαμε λάβει εξαντλήθηκαν από τους συναδέλφους. Όλοι οι ηθοποιοί φρόντισαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και οι συνάδελφοι που έδωσαν το παρών απόλαυσαν το έργο και έφυγαν άκρως ευχαριστημένοι από το θέατρο.

Η Επιτροπή Πολιτισμού της Ιονικής θα συνεχίσει τις επιτυχημένες θεατρικές της βραδιές στις καλύτερες παραστάσεις με τις καλύτερες τιμές. Οι επόμενες θεατρικές εξορμήσεις μας θα ανακοινωθούν σύντομα από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.