Καλό ταξίδι Νίκο

Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 60 ετών ο συνάδελφός μας Νίκος Καραγιάννης, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο Μενίδι, ως διευθυντής στη Χίο και ως υποδιευθυντής στη Μεταμόρφωση, τη Συγγρού, την Κηφισιά και τη Νέα Κηφισιά. Τον Νίκο διέκριναν το ήθος, η συνέπεια και η εργατικότητα και είναι θλιβερό το γεγονός ότι μόλις πρόσφατα είχε συνταξιοδοτηθεί. Καταγόταν από τη Χίο και ήταν ιδιαιτέρως ζωόφιλος, με μεγάλη αγάπη στους σκύλους, έχοντας μάλιστα αναπτύξει και σχετική δράση, αφού πρόσφερε τη βοήθειά του σε πολλούς κυνοφιλικούς ομίλους και μάλιστα, μέσα από την πολύχρονη παρουσία του στο χώρο είχε εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος. Είμαστε βέβαιοι ότι όσοι συνάδελφοι είχαν την τιμή να συνυπηρετήσουν μαζί του θα κρατήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την κοινή εργασιακή τους πορεία.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην κόρη του Κυριακή και τη συνονόματη μητέρα του, οι οποίες θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του αγαπημένου τους πατέρα και γιου.

Εκ μέρους σύσσωμης της Ιονικής Οικογένειας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία του συναδέλφου θα γίνει αύριο, Παρασκευή 25.11, ώρα 14:00 μ.μ. στον ιερό ναό Παμεγγίστων Ταξιαρχών στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου Νέας Φιλαδελφείας και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο Κόκκινου Μύλου.

Καλό ταξίδι Νίκο!