Να στηρίξουμε χήρα συναδέλφου που χρειάζεται άμεσα τη βοήθειά μας!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Σύλλογός μας προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρέχει στήριξη προς τα αδύναμα μέλη της Ιονικής Οικογένειας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Βέβαια, αξιολογούμε πάντοτε τις περιπτώσεις που βρίσκονται σε πολύ σοβαρή ανάγκη και μόνο τότε παρεμβαίνουμε δημοσιοποιώντας το θέμα, προκειμένου να βρεθούν λύσεις με τη συνδρομή σας.

Δυστυχώς, μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της Κατερίνας Ψαρρά, της συζύγου του αείμνηστου συναδέλφου μας Ευάγγελου Ψαρρά ο οποίος είχε υπηρετήσει στο κατάστημα 25ης Αυγούστου Ηρακλείου Κρήτης. Η χήρα του συναδέλφου μας, η οποία βρίσκεται σε πολύ προχωρημένη ηλικία, αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, τα οποία δεν μπορούν να καλυφθούν με τη σύνταξη των περίπου 500 ευρώ που λαμβάνει. Σαν να μην έφτανε αυτό, πριν από λίγες μέρες δυστυχώς έκλεψαν τη σύνταξη από την Κατερίνα και όπως μπορεί να κατανοήσει ο καθένας, έχει περιέλθει σε δραματική κατάσταση!

Οι συνάδελφοι της Ιονικής έχετε αποδείξει επανειλημμένα την κουλτούρα αλληλεγγύης που διαθέτετε και σας καλούμε να κάνετε το ίδιο και σε αυτήν την περίπτωση.

Επειδή υφίσταται άμεση και πραγματική ανάγκη, καλούμε όλους τους Ιονικάριους να στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Κατερίνα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε για να ανακουφίσουμε το σοβαρό πρόβλημά της.

Απευθύνουμε έκκληση σε όποιο συνάδελφο έχει τη δυνατότητα να συνδράμει με οποιοδήποτε ποσό, καταθέτοντας χρήματα στον κάτωθι λογαριασμό :

.

  • Alpha Bank 661002101320227
  • IBAN : GR0301406610661002101320227

.

Είναι καθήκον μας ως Ιονικάριοι

να αποδείξουμε την αλληλεγγύη μας

για μία ακόμα φορά!