Περάσαμε μία πολύ όμορφη μουσικοθεατρική βραδιά στην παράσταση «Ο Πατέρας μου η Αθήνα»

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Τα καλοκαιρινά βράδια θέλουν όμορφες, δροσιστικές αυλές, καλή μουσική, ευχάριστη διάθεση και πάνω από όλα, πάντα καλή παρέα!

Τα συνδυάσαμε όλα αυτά την Παρασκευή 1 Ιουλίου στο θέατρο «Χυτήριο», όπου παρακολουθήσαμε τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ο Πατέρας μου η Αθήνα»!

Η παράσταση που έχει ως κύριο συστατικό τη ζωντανή μουσική έγινε εξ ολοκλήρου στην όμορφη αυλή του θεάτρου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους συναδέλφους που δώσαμε το παρών, να δροσιστούμε, να τραγουδήσουμε και να περάσουμε ένα πολύ όμορφο βράδυ! Η παράσταση είχε αρκετές ιδιαιτερότητες, αφού ο χώρος δε θύμιζε καθόλου θέατρο, μιας και ήταν διαμορφωμένος με τραπεζάκια και περισσότερο παρέπεμπε σε μία παραδοσιακή ταβέρνα και υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το ποτό μας και να νιώσουμε ένα χαλαρό, παρεΐστικο κλίμα.

Τα τραγούδια που αγαπήσαμε, από Ζαμπέτα μέχρι Χατζηδάκη και από οπερέτα μέχρι ελαφρύ λαϊκό, διηγούνται την ιστορία αυτής της πόλης που πάντα ένωνε τους ανθρώπους της τέτοια βράδια γύρω από μία κιθάρα ή ένα μπουζούκι για να σιγοτραγουδήσουν όλοι μαζί τους καημούς, τις χαρές και όλες τις εμπειρίες της ζωής τους.

Η παράσταση μας ταξίδεψε σε μία πιο αγνή εποχή και σίγουρα ο συνδυασμός, μουσικής, θεάτρου, νοσταλγίας και της Ιονικής μας παρέας σε μία καταπράσινη αυλή αυτό το γλυκό, καλοκαιρινό βράδυ, είχε ως αποτέλεσμα να μας χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές.

Οι πολιτιστικές μας δραστηριότητες βεβαίως συνεχίζονται. Να παραμένετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να τις μαθαίνετε και να δηλώνετε άμεσα συμμετοχή!