Συνάδελφός μας αναζητά εργασία

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε και από το παρελθόν, όποτε παρίσταται ανάγκη, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μας να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες της σημερινής εποχής.

Συνάδελφός μας αποχώρησε πρόσφατα από την τράπεζα (δε θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομά του), χωρίς όμως να έχει ώριμο συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Αν και ο ίδιος έχει αποδείξει κατά τη διάρκεια του εργασιακού του βίου το ήθος, τη συνέπεια και την εργατικότητα που τον διακρίνουν, δυστυχώς η ιδιαιτέρως δύσκολη οικονομική συγκυρία έχει σοβαρές επιπτώσεις στην αναζήτηση εργασίας, αφού μετά την αποχώρησή του παραμένει άνεργος και αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα, αφού έχει επιτακτικές οικογενειακές υποχρεώσεις.

Απευθύνουμε έκκληση στα μέλη του Συλλόγου μας να συνδράμουν το συνάδελφό μας στην ανεύρεση εργασίας. Ο συνάδελφος έχει επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης, αλλά είναι πρόθυμος να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία που μπορεί να υποστηρίξει και είναι βέβαιο ότι οι ικανότητες, η συνέπεια και η υπευθυνότητά του θα ανταμείψουν όποιον τον εμπιστευτεί.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει με το Σύλλογό μας προκειμένου να τον φέρουμε σε επαφή με το συνάδελφο.

Είναι μία ακόμα ευκαιρία να αποδείξουμε την αλληλεγγύη που διακρίνει τα μέλη της Ιονικής Οικογένειας. Άλλωστε, όταν ξανά στο παρελθόν έγιναν αντίστοιχες εκκλήσεις για ανεύρεση εργασίας σε συναδέλφους, υπήρξε ηχηρή ανταπόκριση και είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα ώστε να βοηθήσουμε το συνάδελφο να ξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί.