Οι τιμές για τη θέρμανση σκαρφαλώνουν στα ύψη… Ο Συνεταιρισμός μας έχει τις λύσεις! Μοναδικές προσφορές για πετρέλαιο θέρμανσης στο νομό Αττικής σε συνεργασία με την TERRA PETROL!

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Μπορεί η άνοιξη να αρχίσει να… αχνοφαίνεται, αλλά το κρύο ακόμα δε μας έχει εγκαταλείψει για φέτος…

Δυστυχώς, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για όλους, με τις συνέπειες της πανδημίας και ενώ οι πολεμικές σειρές ηχούν ξανά στην Ευρώπη, οι τιμές στην ενέργεια έχουν φτάσει στα ύψη, πιέζοντας αφόρητα τον οικιακό προϋπολογισμό… Όλοι όμως έχουμε ανάγκη να νιώσουμε τη ζεστασιά. και τη θαλπωρή στα σπίτια μας.

Όπως γνωρίζετε, πλέον έχετε ένα σημαντικό σύμμαχο στην αντιμετώπιση της αλματώδους ακρίβειας… ο Συνεταιρισμός μας που παρέχει λύσεις και για τα αγαθά πρώτης ανάγκης, όπως η θέρμανση.

Τα μέλη του Συνεταιρισμού μας στο νομό Αττικής μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους μοναδικούς προσφορές για θέρμανση πετρελαίου!

.

Ο Συνεταιρισμός μας έχει ξεκινήσει από πέρυσι τη συνεργασία του με την TERRA PETROL , μία εκ των κορυφαίων πωλήσεων πετρελαιοειδών στην Αττική. Η μηχανή μας συνεργασία ανανεώθηκε φέτος για μία ακόμη χρονιά μοναδικές προσφορές για πετρέλαιο θέρμανσης:


Η TERRA PETROL ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα και σταδιακά κατέλαβε μια από τις πρώτες θέσεις στον τομέα της χονδρικής και λιανικής πώλησης πετρελαιοειδών στον νομό Αττικής. Βασιζόμενη σε ίδιες δυνάμεις και στέρεες βάσεις η νέα χιλιετηρίδα την βρήκε να δραστηριοποιηθεί ενεργά και συνολικά πλέον στον τομέα της εξυπηρέτησης των κτιρίων.

Με προσεκτικές και στοχευμένες επιλογές κατάφερε να εδραιωθεί στον κλάδο της εξυπηρέτησης κτιρίων αποκτώντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα το οποίο η  TERRA  PETROL  φροντίζει να μεταφέρει σε όλους τους συνεργάτες της.

Σκοπός της εταιρείας η όσο το δυνατόν ταχύτερη, οικονομική και πιο αξιόπιστη λύση στα προβλήματα που μπορεί να ανακύψει με παράλληλο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Η TERRA PETROL πλέον απολαμβάνει την εμπιστοσύνη μιας μεγάλης μερίδας κτιρίων στο λεκανοπέδιο Αττικής, εμπιστοσύνη που φροντίζει να επενδύσει στις νέες τεχνολογίες για να επιτύχει την όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών της.


Πετρέλαιο ΒΡ

Ισχύουν ειδικές τιμές για το Συνεταιρισμό μας και επιπλέον έκπτωση 10 ανά χίλια λίτρα

12  Άτοκες Δόσεις Με ​​όλες τις Κάρτες

Δώρο ένα Βελτιωτικό πετρελαίου για τα μέλη μας


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Συνεταιρισμό μας:

Τηλ. : 210 3250692-3-4

e – mail : synergasya@ ​gmail . ​com