Οδηγίες για την ψηφοφορία των αρχαιρεσιών του Συλλόγου Συνταξιούχων

Συνάδελφοι,

Οι διαδικασίες για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Συνταξιούχων βρίσκονται σε εξέλιξη και σας ενημερώνουμε ότι ήδη αποστέλλονται στα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων σε όλη την Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) οι φάκελοι για την επιστολική ψήφο.

Προς τούτο, σας παραθέτουμε τη σχετική Ανακοίνωση Νο2 της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του Συλλόγου Συνταξιούχων :


.

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο2

Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2021

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

 

Συναδέλφισσες – οι,

Λόγω της πανδημίας και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, η Γενική Συνέλευση της 27ης Οκτωβρίου 2021 αποφάσισε για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας η επιστολική ψήφος να επεκταθεί στο σύνολο της επικράτειας (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής).

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με την Ανακοίνωση Νο1 της Εφορευτικής Επιτροπής, κατατέθηκε ένα ψηφοδέλτιο από την παράταξη «ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», το οποίο είναι και το μοναδικό που θα συμμετάσχει στις εκλογές.

Σας αποστέλλουμε, λοιπόν, ταχυδρομικώς ένα φάκελο που περιέχει τα παρακάτω:

1. Ένα (1) ψηφοδέλτιο του συνδυασμού που λαμβάνει μέρος στις εκλογές του Συλλόγου μας, στο οποίο θα βάλετε σταυρούς στους υποψηφίους της προτίμησής σας, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο ψηφοδέλτιο.

2. Ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

3. Ένα (1) φάκελο με την ένδειξη «ΦΑΚΕΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ», στο οποίο θα εσωκλείσετε το ψηφοδέλτιο, αφού προηγουμένως έχετε βάλει σταυρούς στους υποψηφίους της επιλογής σας.

4. Ένα (1) φάκελο επιπλέον, στον οποίο θα εσωκλείσετε το «ΦΑΚΕΛΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ» όπου προηγουμένως θα έχετε τοποθετήσει το ψηφοδέλτιό σας. Στον εν λόγω φάκελο είναι προτυπωμένο το ονοματεπώνυμό σας ως αποστολέας και παραλήπτη έχει την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του Συλλόγου Συνταξιούχων Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας Ελλάδος, με προπληρωμένο τέλος από το Σύλλογό μας (δεν απαιτείται γραμματόσημο) και τον οποίο θα ταχυδρομήσετε άμεσα για να τον παραλάβει έγκαιρα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

* Σας ενημερώνουμε ότι με το Νόμο 4331/2015 το σύστημα απλής αναλογικής επεκτείνεται και στις συνταξιουχικές οργανώσεις και συνεπώς ο Σύλλογός μας διεξαγάγει τις εκλογές με το σύστημα της απλής αναλογικής και με παραταξιακά ψηφοδέλτια.

* Επειδή συχνά στα ΕΛΤΑ παρουσιάζονται καθυστερήσεις, σας προτρέπουμε αμέσως μόλις λάβετε το παρόν, να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να ταχυδρομήστε άμεσα τo φάκελο με την ψήφο σας προκειμένου να την παραλάβει έγκαιρα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Συλλόγου μας.

* Εάν για οποιοδήποτε λόγο κάποιο μέλος του Συλλόγου μας επιθυμεί να ψηφίσει με φυσική παρουσία, θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει στα γραφεία του Συλλόγου μας (οδός Πανεπιστημίου 38, 5ος όροφος), την Τετάρτη 1 & την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, ώρες 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ..

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή στα γραφεία του Συλλόγου μας, στο σταθερό τηλέφωνο 2103615765 ή στο κινητό τηλέφωνο 6976270513 του μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής συναδέλφισσας Φωτεινής Αναστασοπούλου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

του Συλλόγου Συνταξιούχων Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας Ελλάδος

 

Αναστασοπούλου Φωτεινή    Αντωνόπουλος Γεώργιος    Μίχος Χρήστος