Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων αποφάσισε τη διεξαγωγή εκλογών 1 & 2 Δεκεμβρίου, αλλά και τη δυνατότητα επιστολικής ψήφου σε όλη την επικράτεια – Στηρίζουμε δυναμικά την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ!

Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη») η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων.

Ήταν η πρώτη διαδικασία Γενικής Συνέλευσης που διεξήχθη μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συναντηθήκαμε ξανά με τους συναδέλφους μας και όλα κύλησαν ομαλά.

Βεβαίως, η διαδικασία διεξήχθη με απόλυτη προσήλωση στα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα προκειμένου να αισθανόμαστε και να είμαστε όλοι υγιείς και ασφαλείς.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έγινε αναλυτικά ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της διορισμένης προσωρινής διοίκησης, ενώ αντίθετα δεν εμφανίστηκε δυστυχώς κανένας εκπρόσωπος του προεδρείου της διοίκησης περιόδου Ιουλίου 2017 – Ιουνίου 2020 προκειμένου να κάνει τον απολογισμό της εν λόγω θητείας.

Οι συνάδελφοι ενέκριναν ομόφωνα το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της διορισμένης προσωρινής διοίκησης, ενώ αντίθετα καταψήφισαν ομόφωνα τον οικονομικό απολογισμό της διοίκησης περιόδου Ιουλίου 2017 – Ιουνίου 2020.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επιστροφής σε μία κανονικότητα λειτουργίας του Συλλόγου Συνταξιούχων, το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης αποφάσισε τη διεξαγωγή εκλογών την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου. Λόγω της πανδημίας η Γενική Συνέλευση αποφάσισε η επιστολική ψήφος να επεκταθεί στο σύνολο της επικράτειας (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και οι άσκοπες μετακινήσεις.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πήραν το λόγο τα στελέχη της παράταξης «ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» και τόνισαν ότι πρώτος στόχος αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εκλογών είναι βεβαίως η κοινή επιθυμία των απανταχού Ιονικάριων για τη συγχώνευση των Συλλόγων του χώρου μας, ώστε να δημιουργηθεί ένας ενιαίος και δυναμικός σύλλογος που θα αντιπροσωπεύει και προωθεί τα συμφέροντά μας και θα υπερασπίζεται αποτελεσματικά τα δικαιώματά μας!

Βεβαίως, δε θα μείνουν πίσω όλα τα θέματα που απασχολούν την Ιονική Οικογένεια, ασφαλιστικά, εργασιακά, το μεγάλο θέμα του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που πιστεύουμε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο μετά από τις πολυετείς προσπάθειες του Συλλόγου μας, αλλά και οι πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες, όπως η δημιουργία ενός Ύμνου της Ιονικής, αλλά και το μεγάλο όραμα ενός γηροκομείου για τους συναδέλφους!

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και γιατί η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ έχει αποδείξει μέσα σε αυτά τα ομολογουμένως δύσκολα χρόνια ότι μπορεί να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τα δικαιώματα και να προωθήσει τα συμφέροντα των συναδέλφων, αλλά και γιατί διακηρύσσει από την πρώτη μέρα την αναγκαιότητα για την ενότητα του χώρου μας μέσω της συγχώνευσης των συλλόγων, στηρίζουμε όλοι μαζικά και δυναμικά την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ στις επικείμενες εκλογές του Συλλόγου Συνταξιούχων!

 .

Υ.Γ. Τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και την Αντιπροσωπεία στην ΟΣΤΟΕ θα μπορείτε να τις υποβάλλετε αυτοπροσώπως στα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων (Πανεπιστημίου 38, 5ος όροφος) ή στο fax 2103614287 ή στο e-mail info@syntaxilte.gr ή ταχυδρομικά (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Πανεπιστημίου 38, Αθήνα, ΤΚ 10679), υπ’όψιν της Εφορευτικής Επιτροπής, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Στο fax και το e-mail θα πρέπει να κοινοποιείτε τον αριθμό συστημένης επιστολής του ταχυδρομείου με την οποία θα αποσταλεί άμεσα η πρωτότυπη αίτηση. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να θεωρηθεί η υποψηφιότητα έγκυρη.

Πατήστε εδώ ή πάνω στην αίτηση :