Πρόταση μελοποίησης του Ύμνου της Ιονικής από το συνάδελφο Δημήτρη Κορφιάτη (Χαλβατζή) – Ακούστε τη!

Συνάδελφοι,

Σας είχαμε ενημερώσει ότι αμέσως μετά το κάλεσμά μας για συγκέντρωση των… καλλιτεχνικών δυνάμεων της Ιονικής για τη συνδημιουργία του Ύμνου της Ιονικής, πολλοί συνάδελφοί μας ενδιαφέρθηκαν και έκτοτε οι προτάσεις… πέφτουν βροχή!

Ήδη έχουμε δημοσιεύσει τους εξαιρετικούς στίχους που έγραψε η «πρέσβειρα πολιτισμού» του Συλλόγου μας, Σοφία Μαρωνίδη και ο αγαπητός συνάδελφος Δημήτρης Κορφιάτης (Χαλβατζής) – υπηρέτησε στο Περιστέρι, τη Διεύθυνση Επιθεώρησης και τη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών – , ο οποίος ασχολείται χρόνια με τη μουσική, συνέθεσε μία πρόχειρη μελοποίηση των στίχων. Πρόκειται ουσιαστικά για μία πρώτη, αυθόρμητη εκτέλεση της έμπνευσής του μόλις διάβασε τους στίχους της Σοφίας.

Η αυθόρμητη αυτή ηχογράφηση μας άρεσε ιδιαιτέρως και είμαστε βέβαιοι ότι θα βελτιωθεί πολύ όταν έρθει η ώρα να ηχογραφήσουμε επαγγελματικά τον Ύμνο. Εμείς βεβαίως συγκεντρώνουμε τις προτάσεις των δημιουργών ώστε τελικά να αποφασίσουμε για την τελική μορφή του Ύμνου της Ιονικής.

Σε κάθε περίπτωση όμως, πιστεύουμε ότι η ηχογράφηση του συναδέλφου που μπορείτε να ακούσετε στη συνέχεια, θα γίνει το «χιτάκι» του φετινού καλοκαιριού για κάθε Ιονικάριο!

.