Ενημέρωση του δρ. Παπακωνσταντίνου σχετικά με την πιλοτική δίκη για τη διεκδίκηση του συνυπολογισμού ως συντάξιμων αποδοχών των πάσης φύσεως αποδοχών επί των οποίων έχουν καταβάλει εισφορές οι παλαιοί συνταξιούχοι (προ 13/5/16)

Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το νομικό γραφείο του δρ. Απόστολου Παπακωνσταντίνου προχωρά άμεσα σε κατάθεση ομαδικών αγωγών για τη διεκδίκηση του συνυπολογισμού ως συντάξιμων αποδοχών των πάσης φύσεως αποδοχών επί των οποίων έχουν καταβάλει εισφορές οι παλαιοί συνταξιούχοι (προ 13/5/16).

Ο δρ. Παπακωνσταντίνου μας απέστειλε μία νέα επιστολή προς ενημέρωσή σας, η οποία αναφέρεται στην πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής της πιλοτικής δίκης :


ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»

ΥΠΟΨΗ: Προέδρου κ. Σ. Φιλιππόπουλου

 ΚΟΙΝ: Γεν. Γραμματέα κ. Ν. Αλεξόπουλο

ΘΕΜΑΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΔΙΚΗ

            Αξιότιμε κ. Πρόεδρε.

            Σας ενημερώνουμε ότι η συζήτηση ενώπιον της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας της πιλοτικής δίκης για το υπόψη θέμα πρόκειται να προσδιοριστεί, σύμφωνα με ασφαλή πληροφόρησή μας, για τη δικάσιμο της 5ης Νοεμβρίου 2021 με εισηγητή τον Σύμβουλο κ. Χρ. Λιάκουρα.

            Υπενθυμίζεται η ανάγκη συλλογής και αποστολής, το συντομότερο δυνατόν, των αναγκαίων στοιχείων εκ μέρους των μελών σας που θα συμμετέχουν στις αγωγές μας και στην ανωτέρω πιλοτική δίκη, δεδομένου ότι η επεξεργασία των στοιχείων αυτών και ο ακριβής υπολογισμός των ποσών που θα διεκδικηθούν αποτελεί μια εξαιρετικά σύνθετη διαδικασία, η οποία απαιτεί σημαντικό χρόνο και ιδιαιτέρως σοβαρή προεργασία.

Αθήνα, 24 Απριλίου 2021

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΔΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Σύμφωνα με τα παραπάνω και όπως σας έχουμε τονίσει, επειδή η επεξεργασία των δεδομένων κάθε συναδέλφου εν όψει της προετοιμασίας της δίκης είναι ιδιαιτέρως δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία, σας καλούμε για μία ακόμα φορά να προσκομίσετε/αποστείλετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά (είτε στο Σύλλογό μας είτε στο νομικό γραφείο του δρ. Παπακωνσταντίνου) το συντομότερο δυνατόν.